Bolilol
Fanka BB :)
spokojnie, nawet jak już pierwszy wyjdzie pozytywny, to zapewne będziesz później chciała sikać i napawać się tymi pięknymi krechami, nie zmarnują sięMam nadzieję, że wszystkich nie będę musiała wykorzystać![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
spokojnie, nawet jak już pierwszy wyjdzie pozytywny, to zapewne będziesz później chciała sikać i napawać się tymi pięknymi krechami, nie zmarnują sięMam nadzieję, że wszystkich nie będę musiała wykorzystać![]()
Ja mojemu też nie pokazałam, nie musi wszystkiego wiedziećJa mam chyba z 50 w szufladzie pod piżamami żeby stary nie widział![]()
Wg znalezionego przeze mnie wczoraj diagramu 9% przypadków niepłodności (gdy problem leży po stronie kobiety) wynika z endometriozy.dziewczyny, czy endometrioza utrudnia zajście w ciążę?
Mój ostatnio sprzątał w łazience i zdziwiony zapytał dlaczego trzymamy kubek w szafce łazienkowejJa mojemu też nie pokazałam, nie musi wszystkiego wiedzieć![]()
mój stary sam ma swój kubek w szafeczce pod zlewem, bo do Niego odmierza płyn do czyszczenia rurMój ostatnio sprzątał w łazience i zdziwiony zapytał dlaczego trzymamy kubek w szafce łazienkowejDostał odpowiedź: zostaw ten kubek w świętym spokoju!
![]()
tak, chyba z 2015 rokuNo to zadzwoń do Saula mąż włączył a ja totalnie nie zainterwsowana nie podoba mi siejakis taki ala stary ahh nie wiem
Gorzej jak kiedys pomylicie kubeczkimój stary sam ma swój kubek w szafeczce pod zlewem, bo do Niego odmierza płyn do czyszczenia rur![]()
No to stosunkowo niewieleWg znalezionego przeze mnie wczoraj diagramu 9% przypadków niepłodności (gdy problem leży po stronie kobiety) wynika z endometriozy.
ja baaaaaardzo polecam "dziewczyny nad wyraz" (ang the bold type). Bardzo przyjemne, zabawne i seksowne przedstawienie 3 młodych dziewczyn z NYPrzetrwaj , jak po 2 odcinku będziesz miała takie same odczucia to może faktycznie nie Twój klimat![]()