MyszkaMiki30
Fanka BB :)
ja też peeling nakładam, zostawiam chwilę i zmywamZgadzam się. Jedyne co robie inaczej to najpierw robię peeling skóry głowy a później to zmywam szamponem. I wcierka! Potrafi zdziałac cuda![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja też peeling nakładam, zostawiam chwilę i zmywamZgadzam się. Jedyne co robie inaczej to najpierw robię peeling skóry głowy a później to zmywam szamponem. I wcierka! Potrafi zdziałac cuda![]()
Zgadzam się. Jedyne co robie inaczej to najpierw robię peeling skóry głowy a później to zmywam szamponem. I wcierka! Potrafi zdziałac cuda![]()
byłam w 1dc i w 8dc miałam hsg. Więc tydzieńDziewczyny, jak miałyście robione hsg na NFZ to ile czekałyście na termin? Tak sobie myśle, ze w czwartek chyba poproszę lekarza o skierowanie. Dla własnego świetego spokoju podczas starań..
Ja tą z onlybio. Jak badzo wypadały mi włosy po ciąży to pomogła mi wcierka PharmacerisJa tez najpierw peeling potem szampon
A jaką uzywasz wcierke? Bo po wszystkich swędzi glowa![]()
Ja tez polecam PharmacerisJa tą z onlybio. Jak badzo wypadały mi włosy po ciąży to pomogła mi wcierka Pharmaceris
HSG trzeba zrobić przed owu?byłam w 1dc i w 8dc miałam hsg. Więc tydzień![]()
Dla mnie śluz czy szyjka to czarna magiatzn żeby źle nie zabrzmiało haha
po prostu nie ogarniam totalnie. Śluz typowo płodny widziałam u siebie może dwa razy w życiu, czasem próbuję go "wydobyć" ale nigdy się nie udało, nie wiem czy coś źle robię
a szyjka to w ogóle, u mnie jest tak wysoko że ledwo sięgam palcami, jak to zrobić?
Przy czym ja i tak jeżdżę na monitoringi więc te testy traktuję jako dodatkowe sprawdzenie, czy wyznaczenie dokładnego dnia, z resztą to będzie pierwszy cykl z testami![]()
Nie zawsze (bardzo rzadko po owu lub jesli bierze się tabletki anty)), ale w większości robią przed owulacją, bo zaraz po hsg jest największa szansa na ciążęHSG trzeba zrobić przed owu?
Ja dzisiaj myślałam dokładnie o tym samym, ale jak dzwoniłam jakiś czas temu do CZMP to terminy były około pół roku, nie wiem jak jest teraz. Także raczej niestety zrobię prywatnie.Dziewczyny, jak miałyście robione hsg na NFZ to ile czekałyście na termin? Tak sobie myśle, ze w czwartek chyba poproszę lekarza o skierowanie. Dla własnego świetego spokoju podczas starań..
Po sono też jest większa szansa na ciążę? Jesli nic nie udrożnią, czyli wszystko jest ok to szanse też się zwiększają?Nie zawsze (bardzo rzadko po owu), ale w większości robią przed owulacją, bo zaraz po hsg jest największa szansa na ciążę![]()