AScarlett
Moderator
Ja już jestem wprawiona w bojach z falszywkami niestetyOł noł…..
Kurcze, aż strach sikać na te zakichane testyja jeszcze akurat nigdy nie miałam żadnego oszukanego cienia
Ohhh strasznie mi przykro![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja już jestem wprawiona w bojach z falszywkami niestetyOł noł…..
Kurcze, aż strach sikać na te zakichane testyja jeszcze akurat nigdy nie miałam żadnego oszukanego cienia
Ohhh strasznie mi przykro![]()
To może faktycznie skoro miałaś cienie na dwóch z różnych firm to powtórz test za dwa dniJa już jestem wprawiona w bojach z falszywkami niestety![]()
w sumie nie wiem, czy te dzisiejsze bym nazwała fałszywkami, raczej aż za bardzo czułymi testamiJa już jestem wprawiona w bojach z falszywkami niestety![]()
pięknie! Ile to dpo? Czułaś że coś jest na rzeczy?Mam w sobie wewnętrzny spokój. Test czułości 25. Owulacja z lewego - lepszego jajnika, kreska ciemna jak na test popołudniowy. Dziś planowo miał być okres, nie ma. Jestem w 26dc. Bolą cycki, boli jak na okres. Muszę zaplanować badanie krwi.
Czuje na zmianę objawy na okres i potem nic. Śluz do tego nie jest taki na końcówkę cyklu. Ogólnie czuje się dobrze. Owulacja była 8 lub 9 marzec.pięknie! Ile to dpo? Czułaś że coś jest na rzeczy?![]()
Pięknie uśmiechnął się los do Was. Bardzo się cieszęRano powtórzę test, bo kupiłam dwa. Ogólnie podchodzę z wielkim spokojem. Równo rok temu 22 marca w dniu urodzin mojego taty on odbierał mnie ze szpitala po cp. Dziś 22 marca szykując stół na jego urodziny w duchu się cieszę. Zobaczymy co przyniesie los.
piękne kreseczkiRano powtórzę test, bo kupiłam dwa. Ogólnie podchodzę z wielkim spokojem. Równo rok temu 22 marca w dniu urodzin mojego taty on odbierał mnie ze szpitala po cp. Dziś 22 marca szykując stół na jego urodziny w duchu się cieszę. Zobaczymy co przyniesie los.
Bardzo BARDZO ostrożnie podchodzę do zbieżności dat. Ciąża pozamaciczna była walentynkowaPięknie uśmiechnął się los do Was. Bardzo się cieszęwspaniałe czytać takie historie. No i prezent na Dzień Kobiet.