Nasturtium
Fanka BB :)
Ja po dupku to mam zawsze 2-3 dni po odstawieniu. A jaką dawkę bierzesz, jedna, czy dwie tabletki dziennie?Taaaak, ale ja dupku jestem. Mówi ze lada dzień powinna przyjść
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja po dupku to mam zawsze 2-3 dni po odstawieniu. A jaką dawkę bierzesz, jedna, czy dwie tabletki dziennie?Taaaak, ale ja dupku jestem. Mówi ze lada dzień powinna przyjść
Jedna tabletkę i zawsze tak około 10 dnia brania już dostajeJa po dupku to mam zawsze 2-3 dni po odstawieniu. A jaką dawkę bierzesz, jedna, czy dwie tabletki dziennie?
Weeeeź, masz zakaz czytania czegokolwiek o zdrowiu w necie!Wśród badań mam zdobić test ROMA xD oczywiście już wyczytałam w necie ze mam raka jajnika![]()
A cóż to za nowe cholerstwoWśród badań mam zdobić test ROMA xD oczywiście już wyczytałam w necie ze mam raka jajnika![]()
Ocena ryzyka raka jajnika xD no ale powiedział ze nic niepokojącego nie widzi w usg także.. może to dlatego ze babcia miała raka co prawda żołądka i te zaburzenia miesiączkowania mamA cóż to za nowe cholerstwo![]()
Nie sprawdzę, bo u mnie już po owu.Dziewczyny, która jest w czasie owulacji i potwierdzi lub zaprzeczy tej teorii? Bo być może, to przyczyna moich cienio-kresek dziś?
To post dziewczyny i jej test.
Dziewczyny, która jest w czasie owulacji i potwierdzi lub zaprzeczy tej teorii? Bo być może, to przyczyna moich cienio-kresek dziś?
To post dziewczyny i jej test.
Nie sprawdzę, bo u mnie już po owu.
Ale tak sobie myślę, że skoro niektórym testy owu wychodzą pozytywne na początku ciąży to może to działa też w drugą stronę? Oczywiście prawdziwość tej teorii to jakieś 50/50![]()