Pati2388
Fanka BB :)
@Kotciara
@Aczkolwiek@to_na_pralkę
Dziewczyny gratuluję cieszę się bardzo
@Kaala
trzymam kciuki za wyniki bety

@Aczkolwiek@to_na_pralkę
@Kaala
trzymam kciuki za wyniki bety
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A nie już w maju, w czerwcu?mam taki zamiar w lipcu![]()
powtórkę badań robimy w czerwcu dopiero, więc jeżeli będzie poprawa, to pewnie i tak się nie wyrobimy ze stymulacją już w cyklu czerwcowym, tylko lipcowym właśnieA nie już w maju, w czerwcu?
Rozumiem.powtórkę badań robimy w czerwcu dopiero, więc jeżeli będzie poprawa, to pewnie i tak się nie wyrobimy ze stymulacją już w cyklu czerwcowym, tylko lipcowym właśnie
A nie masz możliwości pójść sobie na usg żeby mieć pewność?Dziewczyny mam zagwostke odnośnie temperatury. Czy to możliwe że owulacja wystąpiła 3 dni temu? Za 2 dni mam brać duphaston i tak się zastanawiam, bo nie chce sobie zablokować owulacji mierzona od końca okresu Zobacz załącznik 1502968
Z pewnością nieDziewczyny mam zagwostke odnośnie temperatury. Czy to możliwe że owulacja wystąpiła 3 dni temu? Za 2 dni mam brać duphaston i tak się zastanawiam, bo nie chce sobie zablokować owulacji mierzona od końca okresu
Teraz niestety nie usunęłam wykres bo błędnie wpisałam temperaturę jedna 3 dni temu był skok i dziś znowu spadekA nie masz możliwości pójść sobie na usg żeby mieć pewność?
co tam u Ciebie kochana?@Kotciara
@Aczkolwiek@to_na_pralkę
@Kaala
trzymam kciuki za wyniki bety![]()