Serio
Fanka BB :)
@AScarlett 

No wiedziałam że brak tego znaczka jest nie bez przyczyny. To była otwarta droga do wzrostu
No wiedziałam że brak tego znaczka jest nie bez przyczyny. To była otwarta droga do wzrostu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trochę Wam przerwę dyskusje newsem
Mialam rano cienie znowu.
Zobacz załącznik 1509744 Zobacz załącznik 1509745
Żeby nie było- poszlam na bete. I mam wyniki
Sama w to nie wierze..
Zobacz załącznik 1509746
Chciałam jeszcze dodać że zdobyłam nowy rekord najniższej wykrytej bety ciążowej w licznie 1.8 w środę![]()
gratkiTrochę Wam przerwę dyskusje newsem![]()
Sama w to nie wierze..
Zobacz załącznik 1509746
Chciałam jeszcze dodać że zdobyłam nowy rekord najniższej wykrytej bety ciążowej w licznie 1.8 w środę![]()
rozumiem, zrób tak, byś była w zgodzie ze sobąZ jednej strony bym chciała, z drugiej troche się boję![]()
JuhuuuuuTrochę Wam przerwę dyskusje newsem
Sama w to nie wierze..
Zobacz załącznik 1509746
jak pięknie! Teraz trzeba po prostu postanowić że wszystko będzie dobrze i już!Trochę Wam przerwę dyskusje newsem![]()
Sama w to nie wierze..
Zobacz załącznik 1509746
Jestem między 10 a12 dpo, ja obstawiam 11.jak pięknie! Teraz trzeba po prostu postanowić że wszystko będzie dobrze i już!
Miałaś jakieś objawy? Ile dpo? Przepraszam że jeśli już wcześniej coś wspominałas ale te dzisiejsze historie o kupach mi wyzerowały pamięć![]()
No tak... ale jakbyś robiła to chce zobaczyćW dwa dni z 1.8 na 13 ci nie starczy![]()
o rany czyli jednak te implementacyjne to też nie taka ściema!Jestem między 10 a12 dpo, ja obstawiam 11.
Wyjątkowo w tym cyklu cycki mnie nie bolały. W poniedziałek strasznie bolał mnie brzuch przez jakies 2 godziny, myślałam że dostanę wcześniej okres, ale przeszlo.
I tyle w sumie. A i w niedzielę wieczorem miałam brunatne plamienie - możliwe że to było implantacyjne.