niekat
Fan(ka)
Kasia ja czytam Oliwii te które sama wybierze ale ona czasem na fazy że wybiera dwa tygodnie jedna i uczy się jej na pamieć
potem czyta razem ze mną a jak się pomylę lub opuszczę słowo to mnie wraca i poprawia:-)
dla takich maluszków nie wiem co jest lepsze ale wiem że jak usypiałam malenską Oliwię to śpiewałam jej w kółko jedna kołysanke i zasypiałą w kilka minut czasem
z nudów chyba
potem czyta razem ze mną a jak się pomylę lub opuszczę słowo to mnie wraca i poprawia:-)dla takich maluszków nie wiem co jest lepsze ale wiem że jak usypiałam malenską Oliwię to śpiewałam jej w kółko jedna kołysanke i zasypiałą w kilka minut czasem
z nudów chyba
ostatnio jak ją zostawiłam z mamą to rozejrzała się po domu i było darcie.Chciałabym pracowac bo kasa na wynajem by była ale...tylko że tryb 12/24h nie jest dobry przy takim dziecku:-(i idę na wychowawczy póki co.
,trzeba uważac jak nie wiem,a jest na tyle towarzyska,że jak mnie już nie widzi w pokoju to zaczyna marudzic,bo przecież najlepiej jak siedzę nad nią,pieszczę,gadam,rozśmieszam,zabawiam itd.tyle,ze ja po takim dniu padnięta a z zaplanowanych czynności 1/4 jest wykonana