Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

!!!No mi to się raczej dłuży i wolno lecą te tygodnie i miesiące:-(Dzisiaj byłyśmy na festynie,obowiązkowo kupiłam balonika z helem po czym odfrunął,a mała spała i nawet go nie widziała,:-(honor uratował tata i poszedł dziecku drugiego kupic;-).Oglądałam z Zuzią basen z tarasu widokowego i chyba się wybierzemy bo najpłycej to 40cm.A ona podczas kąpieli już mi robi taką kałużę dookoła
ja idę 25.06 i mam nadzieję że tez będzie ok
Przemko pewnie dumny ze uczy Milenkę :-)
ale rozumiem Cię , ja niestety wracam do pracy bo kredyt mieszkaniowy zżera dużą część budżetu domowego :-( na szczęście Julką będzie zajmowac się moja mama więc będe spokojniejsza
zaróno na plecach jak i na brzuszku
ale z przewracaniem jeszcze sobie nie radzi, nawet nie próbuje
raz przewróciła się z brzucha na plecy ale teraz sądzę ze to był przypadek, może miała z górki

ja we wtorek jadę do moich dziewczyn i uczestników do pracy:-) znowu rozpieszczą mi dziecko 
co nawet widac na jednej fotce :-)
a dzieciaczki? to prawda-rosną jak na drożdżach

na dodatek w aptece powiedzieli mi że żadnych skrzypów i tym podobnych nie moge brać gdy karmię:-( tak więc tylko witaminki
tylko czy to wystarczy