ewa33
Zadomowiona(y)
Nelciu spóżnione buziaczki na KOLEJNY MIESIĄC!
JUz niepamietam co miałam napisać:-(...
My po wczorajszym szczepieniu..Antosia zuch dziewczyna!,zresztą Alex też..szczepiłam go p\kleszczom..nawet nie jęknał...;-)popatrzył się tylko tak tymi wielkimi oczyma na panią:-(..ale zaraz jej buziaczki przesyłał
..Mała później nie chciała spać..budziła się co chwilkę..ale po kąpieli odrazu zasnęła..(0 20stej) i tak do rana ,do 5.30,pocyckała trochę...no i właśnie się budzi
..
A co do szczepionki,to ja ją dostałam bez problemu(6w1),ciekawe czemu u was jest problem w hurtowniach
.
Alexa dziś niemam ..wczoraj go ciocia zawiozła do babci...bo ja mam robotników..wkońcu będę mieć ładne podwórko!(ale to pewnie na innym wątku
)..

JUz niepamietam co miałam napisać:-(...
My po wczorajszym szczepieniu..Antosia zuch dziewczyna!,zresztą Alex też..szczepiłam go p\kleszczom..nawet nie jęknał...;-)popatrzył się tylko tak tymi wielkimi oczyma na panią:-(..ale zaraz jej buziaczki przesyłał
..Mała później nie chciała spać..budziła się co chwilkę..ale po kąpieli odrazu zasnęła..(0 20stej) i tak do rana ,do 5.30,pocyckała trochę...no i właśnie się budzi
..A co do szczepionki,to ja ją dostałam bez problemu(6w1),ciekawe czemu u was jest problem w hurtowniach
.Alexa dziś niemam ..wczoraj go ciocia zawiozła do babci...bo ja mam robotników..wkońcu będę mieć ładne podwórko!(ale to pewnie na innym wątku
)..

Tak czy inaczej pojadę z małym na Rotarixa i pokażę lekarzowi takie dziwne zmiany na skórze - coś jakby lekko łuszczące placki, bo mnie to niepokoi:-