darinia
Entuzjast(k)a
musiałam przerwać pisanie bo Zuzia się rozpłakała w łóżeczku szukała piersi więc dałam jej smoczek pierwszy raz pociągła kilka razy i dalej śpi smoczek wypadł jak zasnęła :-)
jestem szczęśliwa bo teraz tylko smok i po płaczu pierwszy raz smok:-):-)
my dziś byliśmy na grillu byli babcie i dziadkowie Zuzi oczywiście każdy czekał na swoją kolejkę żeby ją ponosić powozić.... ;-)
a dziś szok jak wróciliśmy z grilla to Zuzia leżała w wózku jak się wypakowujemy z ogródka a ładnie sobie leży to ja na chwilkę zostawiamy ale cały czas ktoś sprawdza co robi a tu mała złapała się wózka na boczku i i zaczeła go jeść mało brakowała a by się wychyliła potem pokazała dumna jak to zrobiła ahhh teraz trzeba uważać na nią
idę spać po ta duchota mnie wykończy dobranoc:-) przespanych nocek
jestem szczęśliwa bo teraz tylko smok i po płaczu pierwszy raz smok:-):-)my dziś byliśmy na grillu byli babcie i dziadkowie Zuzi oczywiście każdy czekał na swoją kolejkę żeby ją ponosić powozić.... ;-)
a dziś szok jak wróciliśmy z grilla to Zuzia leżała w wózku jak się wypakowujemy z ogródka a ładnie sobie leży to ja na chwilkę zostawiamy ale cały czas ktoś sprawdza co robi a tu mała złapała się wózka na boczku i i zaczeła go jeść mało brakowała a by się wychyliła potem pokazała dumna jak to zrobiła ahhh teraz trzeba uważać na nią
idę spać po ta duchota mnie wykończy dobranoc:-) przespanych nocek
..Wyglądało to jakby stała
..Za tydzień idę do fryzjera..i nie będzie miał z czego cos zrobić

znów cudna noc Zuziaczek spał od 22 do 7
Wiem, że to żadna metoda, ale przez tyle lat wiedzieliśmy kiedy możemy "bez", a Nelka była jak najbardziej planowanym dzieckiem ( zaczęliśmy od kwietnia, ale udało nam się dopiero w czerwcu zajść w ciążę). Tak że pod tym względem ufałam mu:-
(a nie jak dotąd spała po 20-40min)