Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Mała poliglotka Ci rośnie.

ząbek obumarł i prawie nic nie czułam
5 pralek prania...
gdzie to wszytsko wyschnie...
:-)

i usmiechy rozdawała na lewo i prawo... a jak wróciłyśmy do domku i ok. 19 ja wykąpałam i dałam kolację, to w myśłach wyobrażałam sobie że padnie jak zabita, bo w podczas zakupów spała tyło 40 minut, a tu niespodzinka...:-) Jola uśmiechała się do mnie pół godzinki, potem sobie pospiewąła i na końcu zaniosłam ją do łóżeczka, położyłam na boczku a ona już śpi:-) Niesamowita ta babeczka
Gratulacje zębola:-):-) U nas na razie nic nie ma ale może to lepiej bo mnie nie gryzie przynajmniej:-)
, będziesz miała filigranową babeczkę
, tak jej widocznie jest dobrze:-). A dla Ciebie spóźnione życzonka urodzinowe!! 100 lat!!:-):-)
Weronika pewnie jestes teraz strasznie zalatana ,wracasz do domu padnieta ale za to jak szczesliwa co??
:-)
..i tak do tej godziny Antośka dała mi spokojnie posiedzieć z gośćmi..Ale później to co chwilę były jakies mruczenia.(bo niepłakała)..a cycka tak mi pogryzła
..! a od 5tej już bawiła się w łożeczku przyjmując wszystkie pozycje! chwilę później brat do niej dołączył..i chichrotali sie tak głosno że już niedało rady leżeć(bo i tak nie spałam.)
Teraz mała pięknie zasnęła w łóżeczku,tatuś też jeszcze spi(on to niczego nie słyszy;-)),a Alex je sniadanko ..A ja biorę się za obiadek..