Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Hmmm... ja też nie byłam grzeczna w młodości, jak moja mam to znosiła?? A mąż nie był mój pierwszy... ja jego też nie

, coś mi tam łupnęło i boli okropicznie, idę jutro do mojej ortopedy po skierowanie na masaże. A tak w ogóle idę jutro do pracy
, kontrakty z NFZ czas zacząć
, wczoraj to nawet była 5.50
a ja sie jeszcze nie przestawiłam i potem chodze jak neptyk

musiałam to jakos odreagować no i na tym ukochanym Śląsku poznałam Łukasza ... i poszaleliśmy razem.Wcześniej miałąm poważny zwiazek który zerwałam po tym jak dotarło do mnie ze gdybym wyszła za tego goscia nie wiedziałabym co mu na obiad gotowac taki był przez swoją mamusię zrobiony na pieska francuskiego
teraz koleś zawala swoje kolejne zwiazki a ja od 6 lat mam kochajacego faceta a od ponad 4 cudwna rodzinę!I znów okazuje się ze mam dobra intuicję
;-)
wyszło inaczej
zwłaszcze te dziary mi do niego pasuja;-)

)... No i ledwo co przeszłam do "aniołków"(55mi wyszło...to dobrze??
..i mąż też! Ale że wytrzymałaś??
..Moja Tośka to jak czepiła się schodów..(chyba za swój cel obstawiła ..by je "zdobyć") to codziennie do nich dochodzi..i coraz to wyżej sama wchodzi...
..tak że ledwo żyję..A do tego juz od jakiegos czasu to mi pobutke robi o 5-5.30!
stoi sobie ..albo łazi po łóżeczku i woła baba-baba.(z czego oczywiście moja mama baardzo uradowana!..,bo jest teraz u mnie..)
..
.
..szkoda..bo właśnie jej kupiłam..Ale mamy dzwonić...może się znajdzie...hahaahahhaahahaahahahhahahahaahahaahahaha - no to u mnie podobnie było, tyle, że czekanie mi się znudziło i sama po niego pojechałami długiego oczekiwania aż mój książę się w końcu skapnie, że czekam na niego i przyjedzie z tych Mazur

:-) ja szanuje takie kobiety które załozyły sobie ze po ślubie barabara;-)
mysmy zgubili w stegnie i anwet wracaliśmy ta sama droga ale neiz naleźlismy Potem Łuaksz poszedł ejszcze raz i znalazł i u takiej młodej pani
mówił ze Kondziu mzoe częściej gubic buta
:-)