anetkadg
Marzec 2008
Aha a te babcie pod blokiem to sa wielce religijne. typowe mohery do kosciolka co niedziele i radio Maryja na Full a w w miedzyczasie na tych laweczkach opowiadaja jak sie skrobaly w mlodosci. A ta mlodziez dzisiejsza to zla i niewychowana bo temat musi byc a ten jest aktualny zawsze, takich tematow maja mnostwo do wyboru do koloru. fantazja nie ma granic. Przykre ale prawdziwe - niestety mieszkam na parterze i latem mam otwarte okna wiec niesie ;-/
Nie mowie juz o tym jak kobieta miala chorego synka na downa a te staruchy na glos gadaly ze za ich czasow takie dzieci sie w domu trzymalo a nie ludzia dziwologi pokazywalo . Wiecie az mi sie zal tej babeczki zrobilo ze to uslyszala bo stare to i tak beda gadac :-/
Nie mowie juz o tym jak kobieta miala chorego synka na downa a te staruchy na glos gadaly ze za ich czasow takie dzieci sie w domu trzymalo a nie ludzia dziwologi pokazywalo . Wiecie az mi sie zal tej babeczki zrobilo ze to uslyszala bo stare to i tak beda gadac :-/

ze szok a ja mialam dzisiaj taki nerwowy dzien i dlatego na kompa tez nie wchodzilam
zabieg nas nie ominie:-( i w poniedzialek-badania jak i wtorek-zabieg ostatni jego posilek moze byc o 3 w nocy i nawet nic pic nie moze oj juz widze ten placz I dobrze ze ten dzien o juz sie zakonczyl bo Domis tak sie dzisiaj caly dzien darl ze juz nie wytrzymalam i walnelam drzwiami:-
i franca sie nie chciala przesunac po chwili dopiero nas minela obuzona no to ja zaczelam drzec morda ze nawet sie nie przeunie
!!!

jak się obudziałam rano juz za włosy mnie trzymał - byle miec mnie pod kontrolą;-)

...a wy tak czasem piszecie po 24tej..albo i poźniej..Pewnie juz stara się zrobiłam,..i pewnie po takiej nocce to bym chodziła na rzęsach
?..bo o 6stej to ja juz zaczynam pracę.czyli o 5tej muszę juz wsawać