• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

ufffffffff na reszcie nadrobiłam, ale tu gorąca debata :szok:

Moje zdanie - Agunia wstrzymaj sie z tymi chrzcinami! Mąż koleżanki był wychowany w ateiźmie i teraz "przeszedł" na wiarę katolicką w wieku 23 lat. Ślub bali w KK i powiem, że jego rodzina brała udział w uroczystości, tzn. byli w Kościele. Przyjął niedawno w "pigułce" chrzest, komunie i bierzmowanie i jakoś nie sądzę żeby był "specjalnie napiętnowany" przez rówieśników a jest z małej wioski - więc WSTRZYMAJ SIĘ i niech Ania zadecyduje w odpowiednim momencie w co chce wierzyć.
P.S. Rodziny (teściów) nie zazdroszczę :-(:crazy:

Kasik-
nie dziwne że wybuchłaś, mnie też czasami do szłau doprowadza jak jadę wózkiem po wąskim chodniku i ktoś nie zejdzie tylko ja musze na ulicę :wściekła/y:

Cały wczorajszy dzień chodziłam na rzęsach, a to z powodu wtorkowego zapracowania na budowie bo do domu wróciliśmy o 3 rano - ale efekt prac widać - graty stoją a ja ułożyłam panele w salonie i hollu (tylko jadalnia została do skończenia):rofl2:
Dostałam wczoraj prezencik od rodziców na imienino-urodzino-wprowadziny - żelazko i mikser :-):rofl2: (już mniej do kupienie) aaa i kupiłam wczoraj komplet garów :tak:
No i chyba zaczyna mnie brać jakieś choróbsko, bo gardziołko mnie boli :-(:-( Pogoda dziś fajna więc pójdziemy na spacerek i po lampy do kuchni i salonu (bo mieli mieć dostawę w tym tyg.)

z tego wszystkiego zapomniałabym - 100 lat dla solenizantów!!!

reklama
Hej witajcie :)
Jestem tu nowa ale postaram się szybko wczytać w wasze dyskusje i może cośdodać od siebie
url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
2347.png

[/url]

Ostatnia edycja:
niekat obiecuje że jak będę w Radomiu..to cię odwiedze!:tak::tak::tak:.A tak co do zdrówka,to jak tam te twoje bolące plecki?? ,Bo powiem ci że mnie coś pobolewaja..jakieś dwa dni...i wieczorem,to już ledwo chodzę...Pewnie daje mi we znaki to przenoszenie młodego w nocy do jego pokoju..:-(Od dziś tatuś tym się zajmnie..;-)
Witaj matilda:-).pisz,,pisz..jak tam Córcia? Alicja..prawda??
weronika to super że dostałaś od rodziców fajny prezent..:happy:...,mam nadzieję że kupisz fajne lampy do salonu i kuchni..:tak:

Anetka to jest właśnie minus mieszkania w bloku, że jak tylko wyjdziesz na ulicę to "sąsiadki" już o Tobie mówią. No i masz rację, starsze pokolenie (oczywiście nie całe) jest nietolerancyjne dla ludzi upośledzonych, niestety. Taką samą filozofię miał Hitler, który uważał że niepełnosprawnych należy conajmniej izolować, a najchętniej to by ich całkiem wyeliminował ze społeczeństwa.:zawstydzona/y:

Matilda witaj, ja też mam Alunię tylko trochę starszą :-)

Ewa ja też ostatnio coraz wcześniej chodzę spać, bo mam w nocy kilka pobudek (dzisiaj chyba 5 albo 6)

Niekat dobrze że w porę złapałaś smyka

Weronika powodzenia w zakupach. Mnie ostatnio mąż oświecił że na samym dole domu będziemy mieć 20 lamp :szok: Ale to docelowo, bo na początku to chyba zrobimy tylko w miejscach gdzie to będzie konieczne

Agunia mój mąż też przeważnie jeździ odebrać prezenty od teściów ale mi to nie przeszkadza, ważne że pamiętają o dziecku, a może po prostu schodzą Ci z drogi w ten sposób?

Ja zaprowadziłam już Alę do przedszkola (w końcu znowu chodzi) i położyłam Basię więc teraz pomykam do prasowania i sprzątania, miłego dnia!

ewa no jedna się zlitowałas!!hehehe zapraszam jak nie wiem co:tak::-)jakby co;-)
co do pleców to na razie ucichło.posmarwaałam sie kilka razy Fastum w żelu i jakbym przegoniła stan zapalny (bo to to boli).No i poćwiczyłam na ten mój kręgosłup ćwiczonka od mamy mojej i pozwieszałam sie troszkę na rurce (takiej do podciagania) to zawsze przunosi mi ulge.Jak mnie boli piersiowy to czasem wystarczy ze stane prosto wyciągne wyyysoko ręce w góre i jakbym chciała sie nimi wspiąć w góre po niewidizlanej ścianei.Maksymalnie rozciagając plecy raz jedną raz druga reka - bywa że mi strzyknie i ból za jakis czas przechodzi.:tak:POLECAM
ale generalnei staram sie mało nosić Marcela a jak już to na biodrze zeby odciazyc kręgosłup:tak:tyle ze w moim przypadku to raczej nie o dźwiganie się sprawa rozbija a o schylanie i utrzymywanie tej niewygodnej pozycji dłuższy czas (karmienie smyka w łózeczku, prowadzanie za rączki itp):sorry:
jak ci dokucza struna to poćwicz troszke mięśnie przykręgosłupowe.Jakby to robić regularnie nie powinno byc kłopotów:tak::sorry:

Hej
najlepszego dla Filipka i Marysi na meisiaczek kolejny :-*
Matilda witaj:-) to super ze Alicja roziwja sie prawidłowo :-) juz an roczek nie bedzie widac róznicy pomiedzy naszymi szkrabami:tak::-)
Weronika wow to sama ułozyłas panele u siebie w domciu:-):rofl2: bedziesz miała co wnukom opowiadac;-)to juz o pare rzeczy mniej do kupienia:-)
Ewa faktycznie pasuje zrobic jakies spotkanko:sorry:;-)
Kasik ale trafiłas na france i dobrze ze jej sie odgryzłas w koncu nei jest swieta krowa;-)a dzis juz lepiej?

matilda-Witamy:)
Dziewczyny Anulka ma za sobą kolejne sukcesy:)dzisiaj jak się obudziliśmy to siedziała w łóżeczku:)A teraz małpka jedna mi do kabli próbuje się dostać:(A muszę je mieć na podłodze i nie wiem jak ją odciągać od tego.zabawki ani nic innego jej nie pomaga:(

Witam dzisiaj juz lepiej ale nie do konca bo moj M juz z rana cisnienie mi podniosl ale to chyba faktycznie stres przed wtorkiem :eek:
weronikaa-ja chodze na kontrole do dermatologa i laryngologa ale za pierwszym razem potrzebowalam skierowanie:confused2:
mrowa-tak z tata wszystko dobrze-dziekuje w miare mozliwosci ranki sie goja:-) chodzi je wiec co wiecej mu potrzeba:-) z wnukow zadowolony hi hi
remeny-co do czekania na wizyte to wiem wiem ze sa osoby co sie naprawde staraja ale i takie co maja to w d... ze czekasz 2h...
to samo jest z ksiedzem jeden jest superbo znalam takich a trafilam tez na hym nie wiem jak ich nazwac:baffled::eek: bo mialam tez pare ze tak powiem zatarc:baffled: wiec agunia to jest chrzest waszego dziecka jej wielki dzien a ze dziecko nie jest niczemu winne to na ten jeden dzien powstrzymajcie sie wszyscy a jezeli jego rodzice nie przyjda to ich strata no ale kazdy robi jak uwaza zycze wam aby wszystko sie dobrze skonczylo:tak:
Doris-zdrowka dla Emilki
niekat-oj szybciutko dzionek ci zleci :tak: i juz bedzie tuli tuli:-) co do zlego dnia to w sumie 2raz odkad Arka urodzilam zdazylo mi sie opierdzielic kogos za bezmyslnosc ze tak powiem a nie raz sie zdazaly okazje ale potem sie wkurzalam ze nic nie powiedzialam raz w autobusie to w sumie tak z usmiechem na twarzy powiedzialam jednej babce-no to teraz skrzydelka prosze i fruwac :sorry: bo widzi ze sa 3wozki a ta sie nie ruszy z miejsca wyznaczonego dla tych pojazdow:-p wiec zostala zastawiona nimi a jak chciaa wysiasc to wielce zdziwiona jak ona ma teraz wyjsc-bylo predzej pomyslec:angry: a co do wizyty w Radomiu to mam tam rodzine a konkretnie Radom , Nowy Dwor i Kielce w przyszlym roku mamy w tych stronach wesele albo tak sie przejedziemy jak juz auto kupimy wiec sie wprosze do ciebie:-p co ci smutno nie bedzie;-):-)
weroikaa-oj to zdrowka i sily jeszcze troszke i w spokoju zasidziesz w domku na kanapie i zrobisz wielkie uuuuuuufffffffffffffffffff:-)
matilda-witaj witaj i napisz cos o sobie:tak:
Asia-milego sprzatanka:happy:
A Domis wczoraj nas zaskoczyl zaliczyl caly pokoj pelzajac do tylu narazie:laugh2: milutko nam sie na to patrzylo bo Arek o tym etapie zapomnial:rofl2:

reklama
agunia-no widzisz teraz to juz tylko bedzie lepiej:-)
mrowa-no cos tam lepiej ale czuje ze jestem wewnetrznie tak nabuzowana ze hej moze lepiej zebym dzisiaj nie wychodzila bo znowu ktos zbierze opierdziel :-D ogolnie to ale jest lepiej
niekat-:baffled::baffled::baffled: ja cie tez nawiedze nie boj zaby:-p:laugh2:
Kurcze z checia bym sie z dziewczynami zobaczyla ale w taka pizdziawice nie bardzo mi sie usmiecha jechac pociagiem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry