Befatka1982
Entuzjast(k)a
Sorki ze ja tak samolubnie ale ide dalej spac puki mala jeszcze podsypia moja kolej na pilnowanie dzidzi.Tata spi a pozniej goni do pracy.Miłego wieczorku i spokojnej nocki laseczki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

No jak się pewnie domyślasz Kochana przywiozłam go z ciepłych krajów...!;-)
Stefanna, skąd przywiozłaś taki słoneczny avatarek?
Tak mnie wczoraj naszło wieczorkiem i postanowiłam sobie na zimę "cieplejszy" awatarek zrobić, hehe

:-) Częściej tak prosimy, częściej!!!
A jak tam wylewki wyszły?

i bardzo zadowolona z prezentów 

byla marchewka z rosolku zgnieciona i troszke zupy wczesciej deserek za chwile butla kaszy a na koniec kurczak i biszkopty

ciekawe jak to strawi i jutro zrobi qupe
pewnie bedzie potrzebny spinacz na nos

Właczyłam sobie "swoją" muzykę chociaz delikatnie bo dziecko słuchało (Iron Maiden i Metallica Symfoniczna) i przejmowałam uściski od Marcela.Mały szalał po pokoju i wszystkiego musial dotknąc a za kazdym razem jak byłam w poblizu wdrapywał sie na mnie i tulił hehehe słodkei to było.Ząbkiem swoim ledwowidocznym drapie mnie po palcu wiec chyba zaprzestane dawania mu go do gryzienia
no i coraz dłuzej stoi bez trzymanki
a szkoda