Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam nadzieję,że szybko się jej te wyniki unormują i już nie będziesz musiała się martwic
Ja też zrozumiałam posta
zarzuciłam z rana śledzika po wiejsku na ruszt i popołudniu odczułam,że to nie był za dobry pomysł

było tego trochę.. a do tego Mary szły trzy zęby na raz, a dość trudno jej wychodzą

Ja bym nie dała chyba rady z tak małą różnicą wieku. A co do tego, co napisałą Marteczka - chyba to zależy od dziecka jakie są relacje - ja mam 3 lata starszego brata i mama mówi, że jak szłam spać to zawsze był cichutko a nawet uciszał dorosłych, podtykał mi zabawki nawet jak jeszcze nie umiałam ich wziąć do łapki itd. No fakt, później miał gorzej bo jak miałam 2 lata to już go lałam a on był uczony, że mnie nie można bo jestem malutka i musiał biegać na skargę bo oddać mi nie mógł![]()

ja tak szybko u nas znowu duzo zajec przygotowania do komunii kosciol cop niedziela i poniedzialek szkola takze nie mam kiedy odpisywac
az mi wstyd ale czesto zagladam i podczytuje co tam u was;-)dobra uciekam bo strsza trzeba polozyc spac
nie gniewajcie sie na mnie ale nie mam czasu zagladac czesciej

, a juz ostatnio schudłam 3 kg.....

Ja się Ciebie zawsze doczytuję

Gratulki dla Emiego:-) Kurczę z tymi zębami... mam nadzieję, ze Zula nie bedzie tak na każdego reagować bo ich jeszcze trochę zostało... A co do "gatków" to uśmiałam sie serdecznie

. Ja czekam z utęsknieniem az Zuzia zacznie coś więcej gadać i z sensem, na razie to jest nie z wyraźnym kręceniem głową, baba, mama. Milo jak miał 1,5 roku to juz wierszyki mówił, mamy to nawet nagrane