Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

więc ma "już" 6 zębów
Przynajmniej ujęcia mam dobre
bo sporo trzeba przygotować
). Rano wstałam o 6 wyszykowałam Błażeja do przedszkola....i odebrałam od siostry Iwka - miałam ich dziś dwóch na stanie i oczywiście nie mieli zamiaru spać
Jutro mam tak samo (no mam nadzieję tylko, że bez bólu głowy
), więc wybaczcie, że tylko o sobie

a tesciowa jest Weronika:-)
Ninja, biorę udział w licytacji na rzecz Zosi. A jak nie wygram, to wpłacę coś na konto. Jest bardzo duża szansa, że uda się uzbierać odpowiednią kwotę.Aha dziewczyny - ja wiem, że miejsce ogłoszeń u góry naszej strony Marcówek jest mało widoczne dlatego wrzucam tu:
Forum BabyBoom - Ogłoszenia na Forum : Dzieci urodzone w marcu 2008
Dajcie znać, jak ktoś wpłaci te powiedzmy nawet 10 zeta - napiszę na forum Zośki, że Marcówki 2008 też się dorzucają![]()

Ja nie wiem, skąd u niego takie zachowania, bo z domu to raczej nie
za to codziennie testuje nowe umiejętności, np od wczoraj tupie w miejscu jak mały pingwinek (przy czy zresztą wygląda komicznie
) i chodzi do tyłu
:-)
Teraz robił awantury za każdym razem, więc nawet już nie próbuję go namawiać, po prostu nocnik poszedł narazie w odstawkę:-
)

Z taką kreatywnością, to powinnaś w reklamie pracować
Ja też przymierzam się do szukania nowej pracy, ale jestem niemile zaskoczona tym, co proponują w innych firmach
Fakt, że praca może ciekawsza, ale nie pójdę przecież za mniejsze pieniądze niż mam
No ale przynajmniej przypomniałam sobie jaki stres przeżywa się na rozmowach kwalifikacyjnych - brrr

zimno i mokro.. brrr..
wygodnie nam z pamperami i tyle
może w wakacje coś pomyślimy, ale nie licze na sukces.. o cycusiu za to też już zapomniałam.. poszło gładko, choc jak Mary gdzieś się jeszcze na takowy sprzęt natknie to dudla jak szalona:-)