Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

No, jezcze ma troszkę czasu na ustawienie sobie dnia. Próbuję ją budzić w ciągu dnia, ale tylko zakwęka na jedzenie (lub nie - wtedy ją budzę, a nie jest to łatwe), zatankuje i jak tylko biorę ją do odbicia to spowrotem jest nieprzytomna 

Pielęgniarki też bardzo życzliwe no i rozpływają się nad Młodą ;-)
-(
wrrrr a tak super na dworze.Tak GizaFilipku, Kayu, Martynko i Jolu wszystkiego najlepszegoBefatka, zdrówka dla Kayi (tak się pisze?)

..(jak patrzyłam na zdjęcie,to Tosia z Alexem stwierdzili,że to Nasti
) To co,na niedzielę wychodzicie dziewczyny? Mam nadzieję,że tak..i że urodzinki Tymonka się udadzą

..My też takowa chcieliśmy kupić,ale jak ją postawię na podwórku,to pewnie nie odgonię się "od pewnych znajomych"..co i tak przychodzą kiedy chcą(z dziećmi oczywiście)..(ale to inny temat..)
)..i nie chce już iść.. Porozmawialiśmy chwilę,i wytłumaczyłam mu parę rzeczy...no i nagle.."mamuś to szybko zawieź mnie..."..Całe szczescie ze młoda spała..to z wielkim wyrzutem-pojechaliśmy...to tylko 10 min samochodem (w obie strony no może 12) 

)