Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też w zeszłym tygodniu przez 4 dni z rzędu sobie taki robiłam - tak mnie wzięło! mniam:-):-)Dziewczyny, ale mam dziś zachcianki: ryż na mleku zapiekany z jabłkami!
no i nie ma powodu do paniki - prawda??to za dwa mieisace mozemy sie już szykowacDziewczyny aż mi ciarki przeszły,jedna z dziewczyn ze stycznia wczoraj urodziła,a to oznacza że nam też coraz blizej końca;-)![]()
chyba coraz cześciej do mnie dociera ze to juz w sumie tylko 17 tygodni....
na szczęscie wszystko już jest ok, ale poleżała chwile w inkubatorze. A ważyła coś ok 1600 z jakimis groszami. Matko, jak takie maleństwo wziąść na ręce!?!? 
no i mogłabym sie chwalic ze w ciązy przytyłam tylko 6 kg
;-)tylko jeszcze nie jestem przygotowana pod względem organizacyjnym bo jeśli chodzi o emocje to baaardzo
jednak nie wywołuję tu żadnego wilka z lasu bo dzidzia wie kiedy będzie jej najlepiej wyjsc i wtedy ja przywitam..... ojej ale sie rozkleiłam
mój Motylek
:-)
:-)

Ale nie mialam robionego usg troche szkoda myslalam ze zobacze mojego chlopaka. Dopiero bende miala usg na wigilie troche dlugo jeszcze