Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wszyscy w domu już dawno zdrowi -to znowu do mnie coś sie przyplątało
Katarzysko,i zaczyna gardło mnie boleć!!!Kupiłam jakieś homeopatyczne i będę się kurować.
A wczoraj z wieczorka wybraliśmy sie na spacerek na miasto i poobwieszali już drzewka i sklepy lampkami ........... ale ślicznie, tylko jakby jeszcze choć troszke śniegu spadło to byłoby cudownie. Święta bez śniegu to nie Święta 

weronika nie bój żaby - od jutra ma sypac snieżek a święta na bank maja byc białe;-)
przynajmniej tak twierdza pogodynki
ukradkiem przepisuje z notatek na kompa kolejny rozdział pracy dyplomowej - ogarnia mnie z lekka panika jak sobie o tym pomysle![]()

musze bo bedzie xle!
w związu z tym ze pracuje w firmie produkujacej wyroby budowlane opieram sie na tym co mam pod nosem i temat mojej rpacy brzmi: "Wpływ sharmonizowanych norm europejskich dot. wyrobów budowlanych na zmiany w systemie kontroli firmy BLABLABLA"Niekat a w jakies branzy jestes tzn. na jakim wydziale/kierunku piszesz te prace i o czym - jesli mozna spytac?:-)
No i super, ze tak szybko sie posowa praca nad tekstem.
na studiach magisterskich nazywalismy to redagowaniem;-)
- czyli zupełnie inna baczka niz mój magister (Europeistyka - filozofia i historia)