reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Przyszła mamusiu troche tego było;-) ale byłam jeszcze z mama na mammografi o niedawno wróciłam i jestem padnieta:-p
Dusia super ze wróciłaś bo juz myślalam ze sie moze na nas obraziłaś;-):sorry2: a wózek zielony tez fajny:tak:

mój tydzień ciązy zaczyna sie w niedziele czyli t\w sumie tak samo jak normalny;-)

Darinia i mamma80-kurujcie się dziewczyny,na pewno dacie radę;-)
Ewa33-ucałuj małego,ale lepiej,że miał gorączkę,bo przynajmniej organizm walczył.
Niekat-to dobrze,że ci idzie,im szybciej skończysz tym szybciej będzie z głowy:tak:
Mrówa-a mama tak profilaktycznie te badania???
Asze-dobrze,że ma ci kto pomóc w porządkach,bo ja ostatnio sprzątałam całe piętro przed imieninami teściów,i dzisiaj chciałam znowu,bo strasznie się kurzy tu gdzie mieszkamy,ale dałam radę tylko łazienkę,taka jeszcze byłam słaba.a tu jeszcze okna,podłogi,kurze w naszym pokoju,no ale ja nie mogę liczyć na teściową,bo ona woli na mnie poczekać:-(

Befatka,Wild Wind-dziewczynki troszkę wrzućcie na luz,tak dla dobra bobasków olać wszystko i wszystkich co denerwują:-)
Weronikaa-no to zdawaj relację,a ja jurto na 21:15 idę i mam tyle pytań i w ogóle,że tym razem zarobi te 80zł w troszkę dłuższym czasie niż 10min:no: no more zbyty i olewki!!!

reklama
Marteczka moja mama ma białaczke teraz ma remisje po 2-3 latach spokoju:-(:no:
a niedawno miała operacje wycięcia śledizony bo ta jej pogarszała płytki krwi:no: no i teraz zarzywała chemie w tabletkach i płytki jej spadły bardzo nisko:-(
miała miec przetaczane płytki ale naszczeście dostała tylko sterydy i dziś własnie sprawdzałysmy ich stan i naszczęscie sie podniosły.
i tez robiła sobie mammografie bo już jest w tym wieku ze trzeba dbac o siebie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry