• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Iza, ja w nocy żeby się przewrócić na drugi bok muszę najpierw usiąść, tak mnie plecy bolą. A zostały mi jeszcze ponad dwa miesiące. Przy wyjściu z wanny zawsze wołam męża... Rzeczywiście jak stara babcia
A mięśnie macicy już się powoli przygotowują do porodu i może stąd bóle krocza?

Ninja dzidziunia super!!!
A co do bólu krocza to mam go już od dawna i chyba to jest normalne w tym wieku ciążowym-poprzednio też tak miałam,ale chyba trochę póżniej niż teraz i troszkę słabiej:baffled::baffled::baffled:
Musimy jakoś 'przetoczyć'tą końcówkę;-)

Iza-faktycznie nie martw się:-)chyba każdą z nas coś boli mocniej lub słabiej,w nocy czy w dzień,w krzyżu czy kroczu:tak:Uroki ciąży;-)Ale ja zawsze się pocieszam,że już niedługo i dobrze,że nie cały czas,tylko podczas jakiegoś wysiłku czy manewru.No chyba,że gorzej będzie podczas połogu:dry:
Ninja jak słodka Pysia,już bym swoją Zuzkę chciała w jej sukieneczkę malutką ubrać:happy2:.Podobni czy nie ale przynajmniej będą mieli odpowiednie towarzycho do zabaw i psot

zapewne dobre ja ostatnio miałam smaka na nalesniki z bananami w karmelu i polane czekolada no i robiliśmy z Miśkiem razem i były cholernie słodkie ale smaka zaspokoiłam hehe :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry