Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co do zgagi to męczy mnie od ranaSabincia mniam,pyszności,a ja nie mam nic słodkiego w domu:-(!Ale sobie kochana dogadzasz;-).A ja znając życie to swoje leczo to zgagą-gigantem odpokutuję![]()

.Już sobie wyobrażam naszą galerię;-).A wogóle miałam dzisiaj fajną wiosenną wizję,że wszystkie żeśmy się spotkały w parku z wózeczkami,siedziałyśmy na ławkach i były wspomnienia i brechty,wymiana doświadczeń.Fajnie,tylko szkoda,że nierealne

Czuje sie fatalnie ale jakos leci.Co do pleców i krocza te mi dokuczaja od kąd nie pracuje jest troche lepiej.

.Od poniedziałku nie ma mojego męża i wraca jutro.Na pocieszenie jeszcze mi powiedział,że mu rozpisali trasę i tak będzie jeździł.Pół miesiąca będzie spędzał poza domem,w jakiś hotelach!A ja mam sama z Mysią siedzieć

.Kaplica,zdolowałam się jak nie wiem!dyro mu mówił na początku,że to bedą 2-3dni w miesiącu,że nie będzie do domu wracał,to jeszcze luz!A tak?dzwonili z innych firm a on mówił,że już nieaktualne!
nie no całe życie pod wiatr!