Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a ja spac nie moge buuuuuuuuuuuuu

teraz przewalam się z boku na bok wywołując tym male trzęsienie ziemi w naszym domu a oczy mimo ze pieka juz ze zmęczenia nie chcą zasnąc
nawet rano jak już Oli wstanie to potem też lezę plackiem i wzdycham....
poza tym ciekawa jestem co u Marcelka i co z moją szyjką
:-)
Bede trzymac kciuki caly dzien (i za Dusie i Kasika tez)! 

. Nie moglam przestac chichotac przez reszte lekcji szczegolnie jak widzialam inne zataczajace sie pary 

. Chociaż mała późnym wieczorem była bardzo aktywna;-). Sny miałam też jakieś dziwne

:-) na miare możliwości oczywiście;-)
:-)
i pomysleć że ta slicznotka juz od dwóch tygodni jest na świecie - rzeczywiście czas przecieka przez palce :-)
i mam nadzieje że jak dziś będe musiała zostać w szpitalu to wyjde z niego juz z Julką na rękach:-)
bo w tym naszym pokoiku za dużo miejsca nie ma a nie chce jeszcze rezygnować z sypialni
potem układanie w szafie ciuszków Julki i tak zleciało do późnego wieczorka
a dziś arno to czuję wszytskie kości w kroczu
chyba trochę przegięłam z tym dźwiganiem

Nikodema przeniesli na zwykły odział noworodków ale szlag mnie trafia ze nie moge go odwiedzac ani mleka swojego podawac bo mam silne antybiotyki i duzo leków zbijajacych goraczke ale potfornie sie czuje jak niewiem moze macie jakies sposoby na masakryczny bol gardła? I apropo @ mam pytanie czy to mozliwe zebym juz ja miała? odkad zaczełam chporowac to i krwawic tak jak przy @..