Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja mam wizytę u gina w poniedziałek, to dowiem się jak duży jest Tymon - pdejrzewam, że niewielki jest bo olbrzymem to nie ma po kim być ;-) - zresztą jeszcze 100 cm nie osiągnęłam w pępku
Skaba- trzymamy za Ciebie kciuki jutro, zeby poszło bardzo sprawnie;-). No i dla Marysi dużo zdrówka. Widze, ze jeszcze przez te dwa dni lutego może nam sporo dzieciaczków przyjść na ten świat:-). No ale skoro los tak chce, to nie ma co się spierać z naturą;-)
skaba szybkiego i bezbolesnego, lepiej żeby Mała szybciej wyszła niż mieliby Was szprycować lekami na wątrobę.
No nie widzi mi się ta data tak samo jakbym niechciała mieć dziecka z 31 grudnia i Bożonarodzeniowego, ale jakoś to moje dziecko jest strasznie wredne i robi sobie co chce, próśb rodziców nie słucha;-)
Ja zmykam i zyczę wszytkim spokojnej nocy:-)
Skaba trzymamy jutro mocno kciuki, żeby wszystko poszło szybko i sprawnie;-);-);-)!
No i najważniejsze żeby Marysia była zdrowa! Powodzenia i czekamy jutro z niecierpliwością na wiadomość od Was!