Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

- od tygodnia powinnam mieć kaskę na koncie z pierwszej transzy kredytu - do tej pory nic - ciągle wydzwaniałam no i dziś się okazało, że przyczepili się, do polisy ubezpieczenia na budowę domu (a zawarłam ją na koniec lutego), że coś tam się nie zgadza, dlatego wstrzymali wypłatę transzy... I żaden **** nie zadzwonił tylko teraz mi to mówią, jak zerżnęliśmy z małżonem swoje konta nawet z debetu, bo mieliśmy okazję kupić trochę taniej cegłę... *****, licząc, że przecież zaraz kasa z kredytu wpłynie to możemy sobie na to pozwolić... Teraz nawet 100 zł nie mamy na kontach i jeszcze od mamy pożyczyłam bo 11 tys. na tącegłę wydaliśmy.... A teraz, zanim odkręcę to z tą polisą, to kolejne kilka dni minie... Oczywiście skurwysynów nie musi obchodzić, że za poród na dniach muszę zapłacić 1800 zł 

, że też nie mogli powiadomić Was, że coś jest nie tak od dwóch miesięcy... po prostu istny koszmar...

obyscie szybko to odkrecili
ja ci powiem ze chyba nigdy nei ebdziesz w 100% przygotowana;-)