stefanna
Marcóweczka '08
Witam po Świętach!
U mnie nocka minęła nawet spokojnie, za to dzień zapowiada się nieciekawie...
Jakaś płaczliwa dzisiaj jestem i wyjątkowo nerwowa...

No, ale tak to jest z tymi hormonami... Nawet na Zuzię nakrzyczałam
, bo jak na złość nie odkleja się dzisiaj ode mnie, a jest wyjątkowo niedelikatna i już nie raz skopała mi brzuch....:-
-(:-( A pisanie idzie mi dzisiaj jak krew z nosa...
Ewa i Niekat serdecznie gratuluję dzieciaczków - wreszcie po drugiej stronie brzuszka!!!
Giza buziaki najsłodsze dla Milenki z okazji 1-go miesiączka!!!:-) Dużo zdrówka dla małej, żeby katarek szybko minął...;-)
!
Doris jeszcze cały dzionek przed Tobą, więc nigdy nic nie wiadomo
;-)! Emilka jeszcze może być w terminie...
Ninja współczuję Ci tych problemów z bankiem w końcówce ciąży...

!!! Uszka do góry i postaraj się nie denerwować, bo to może zaszkodzić Nygusowi, a tego pewnie byś nie chciała...
Weronikaa dobrze, że z oczkiem już lepiej i rumianek pomógł
! Obserwuj oczko, bo często sie zdarza, że maluszek ma zatkany kanalik łzowy i stąd ta ropka. No i cieszę się, że Twoje samopoczucie się poprawiło - nie ma to jak kobietka zadowolona ze swojego wyglądu - tak trzymaj!:-)
:-) A co do seksiku, to nie ma znaczenia czy jesteś po cc czy rodziłaś sn. Z reguły czeka się do końca połogu (6 tyg), ale jeśli możesz i masz ochotkę wcześniej to z tego co wiem nie ma przeciwwskazań
!
U mnie nocka minęła nawet spokojnie, za to dzień zapowiada się nieciekawie...
Jakaś płaczliwa dzisiaj jestem i wyjątkowo nerwowa...

No, ale tak to jest z tymi hormonami... Nawet na Zuzię nakrzyczałam
, bo jak na złość nie odkleja się dzisiaj ode mnie, a jest wyjątkowo niedelikatna i już nie raz skopała mi brzuch....:-Ewa i Niekat serdecznie gratuluję dzieciaczków - wreszcie po drugiej stronie brzuszka!!!
Giza buziaki najsłodsze dla Milenki z okazji 1-go miesiączka!!!:-) Dużo zdrówka dla małej, żeby katarek szybko minął...;-)
!Doris jeszcze cały dzionek przed Tobą, więc nigdy nic nie wiadomo
;-)! Emilka jeszcze może być w terminie...
Ninja współczuję Ci tych problemów z bankiem w końcówce ciąży...

!!! Uszka do góry i postaraj się nie denerwować, bo to może zaszkodzić Nygusowi, a tego pewnie byś nie chciała...
Weronikaa dobrze, że z oczkiem już lepiej i rumianek pomógł
! Obserwuj oczko, bo często sie zdarza, że maluszek ma zatkany kanalik łzowy i stąd ta ropka. No i cieszę się, że Twoje samopoczucie się poprawiło - nie ma to jak kobietka zadowolona ze swojego wyglądu - tak trzymaj!:-)
:-) A co do seksiku, to nie ma znaczenia czy jesteś po cc czy rodziłaś sn. Z reguły czeka się do końca połogu (6 tyg), ale jeśli możesz i masz ochotkę wcześniej to z tego co wiem nie ma przeciwwskazań
! 
myślicie że coś jest nie tak?? może to po cewniku?? W szpitalu nie pamiętam żebym mnie to bolało (albo bolało wiele innych rzeczy a na to nie zwróciłam uwagi)