skaba1
sierpień'05 marzec'08
PM naprawdę masz przeboje z tą służbą zdrowia

jeśli chodzi o szczepionki to przyjaciółka mojej mamy, która zajmuje się szczepieniami radziła nam, zebyśmy jednak kupowali te skojarzone i tak robiliśmy przy Bartku, więc teraz też..
mrowa ja też mam szczepienie za tydzień
dusia oj mamy czasem dosyć.. choć miło ich wszystkich widzieć..
ninja jak Tymon? ulżyło mu? zasnał?
befatka mój J też dzisiaj ma nockę.. a to oznacza, ze o 6 rano musze sie wynieść z sypialni, zeby mógł pospać jak wróci.. ale przynajmniej jest z nami cały dzień - coś za coś
weronikaa, mazdaga a u mnie dziś Marysia odmówiła przyjecia cyca przy zasypianiu (darła się jak jej go podstawiałam i zasnęła bez).. i mnie to zaniepokoił.. no nie dogodzisz
kra coś poplątałam.. źle spojrzałam na suwaczek i mi wyszło, ze starszy synuś ma rok czy jakoś tak
asze ja też za chrzcinami się rozglądam.. ale mamy tyle imprez rodzinnych, że wolny termin jest dopiero 1 czerwca i chyba tak zostanie

jeśli chodzi o szczepionki to przyjaciółka mojej mamy, która zajmuje się szczepieniami radziła nam, zebyśmy jednak kupowali te skojarzone i tak robiliśmy przy Bartku, więc teraz też..
mrowa ja też mam szczepienie za tydzień
dusia oj mamy czasem dosyć.. choć miło ich wszystkich widzieć..
ninja jak Tymon? ulżyło mu? zasnał?
befatka mój J też dzisiaj ma nockę.. a to oznacza, ze o 6 rano musze sie wynieść z sypialni, zeby mógł pospać jak wróci.. ale przynajmniej jest z nami cały dzień - coś za coś

weronikaa, mazdaga a u mnie dziś Marysia odmówiła przyjecia cyca przy zasypianiu (darła się jak jej go podstawiałam i zasnęła bez).. i mnie to zaniepokoił.. no nie dogodzisz

kra coś poplątałam.. źle spojrzałam na suwaczek i mi wyszło, ze starszy synuś ma rok czy jakoś tak

asze ja też za chrzcinami się rozglądam.. ale mamy tyle imprez rodzinnych, że wolny termin jest dopiero 1 czerwca i chyba tak zostanie

,ale o to się nikt nie raczył zapytac.No ale,że nie było to miała 3wkłucia:w rączkę,nóżkę i pupcię było trochę krzyku ale zaraz było już po wszystkim i do tej pory jest wszystko w porządku
.Ale lekarza to nie obchodziło powiedziałam tylko,że pojutrze skończy 8 tyg i jest to ostatni dzwonek to od razu weszliśmy jako następne.
dostałam globułki dopochwowe i zostałam uświadomiona,że karmiące też zachodzą( a tu dwa razy tak frywolnie)więc poprosiłam o tableteczki możliwe przy karmieniu dodam,że nigdy wcześniej takiego rodzaju antykoncepcji nie stosowałam,ale kiedyś musi byc ten pierwszy raz;-)