Witam dziewczyny! Melduję że żyjemy ale ledwo ;-) strasznie ryczący model mi się trafił, nie śpi całymi dniam ale leżeć też nie chce, najlepiej na rękach albo jak się macha wózkiem. Czasem trzeba godzinę usypiac żeby zamknęła oczy na 15 min
Ale za to noce przesypia dobrze budzi się raz 2 razy w ciągu nocy na karmienie :-)
Byłam z nią na badniach i okazuje się że wszytko jest ok (nooo teraz ma katar bo od Przemka się zaraziła) Wina wzdętego brzuszka czy kolki to też nie jest bo dbam o to żeby była odbeknięta i odpierdnięta, brzuszek wymasowany miękki a spac nie chce :-(
Dziewczyny mam dwa pytania jak u Was jest z podawaniem wit K bo moja pluje na odległośc ;-)
I czy któraś ma doświadczenie z chustą bebelulu model lulu?? Chodzi mi o to czy nóżki mają być tak ściśniete/skrzyżowane czy ja ją źle układam?? Bardzo proszę o odpowiedz na PW bo przepraszam z całego serca ale nie mam czasu przeglądać Forum od mojego ostatniego posta.
Pozdrawiam Was Wszystkie, Wszystkim Dzieciakom życzę zdrówka przy tej zmiennej pogodzie.
I jeszcze jak mam chwilę to pokaże obiecany dom i pochwale się dzieciorami moimi ;-)
DOM
DZIECIAKI