Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
weszłam, zważyłam małą, podałam moja hipoteze krostek na buzi, pani doktor potwierdziła i tyle.. co powiem to mi przytaknie i zmienia zalecenia
poszłabym do innego lekarza tyle, że wg mnie Marysi nic nie jest i nie wiem po co sieje panikę.. a krostki to reakcja jej skóry na przegrzanie - sprawdziłam to kilka razy i się potwierdza.. mała przybrała przez tydzień 150g i waży 4550.. przez ostatnie 4tyg. równo 600g.. ale panie twierdzi, ze to mało, bo ksiązkowo powinna 200g tygodniowo.. jak to powiedziała to myślałam, że eksploduje.. a najgorsze jest to, że w imię jej książek ja rozregulowałam mała na całego i męczyłam butlą
ale wyjdziemy na prostą:-)
i znowu przez te zmiany żywienia
na szczęscie noce spokojne..
ale mój nie odważy się dawać mi "cennych" rad.. ;-)zresztą mnie nikt nie odwazy się udzielać takich rad;-) choć czasem by się przydało.. zamiast tego moja mama zasypuje mnie pytaniami typu: a czemu ona płacze? a czemu ma białe podniebienie? a czemu? a dlaczego? itd.itp.
..dziękujemy za życzonka..i równiez dla Marcelka wszystkiego naj..naj..i na 2gi m-c Tosi!! Buziaczki dla was!!!
więc wolałam ją odwieźć..grzecznie mówiąc,że naprawde poradzę sobie
.Dobrze że P.w sobotę już wraca
!
ja niestety nie czasowa zupełnie więc nie nadrobię tego w życiu:-(.W skrucie to jestem na początku przeprowadzki tzn.,była wojna między mną a teściową i teściową a moim mężem.My z Zuzią siedzimy cały czas już u moich rodziców,mąz tam czasem zajrzy po potrzebne rzeczy do zabrania.W sobote zaczynamy przewozic drobniejsze rzeczy takie jak pralka czy łóżeczko(bo na razie śpi w moi starym).No ale zanim meble przywieziemy to musimy z tymi starymi zrobic porządek(znieśc na dół czy wywalic),jeszcze czeka nas wymiana okien(tylko się 2 tyg od zamówienia czeka:-()i malowanie,a takie reszta pierdółek to po drodze.Ja tu odżyłam
nie wracam tam za nic!!!
Brakuje mi tylko tych swoich gratów
Malutka się trochę rozpuściła i domaga się uwagi,gadania,noszenia ale mama mi pomaga i bierze ją na spacerki.wczoraj kupilismy jej mleko nan1 bo mi nie chce wieczorami cycka złapac do dziubka tylko się drze(po kąpieli-dziwne)może to jakieś kolki???to wtedy jej daję z 50 czy 70 tego sztucznego i resztę piersią jak już się uspokoi.Poza tym jest w porządku robi się coraz fajniejsza i jaka śmieszka i gaduła
.i już ma tu rówieśników na przyszłośc;-)Nie mam tu internetu(tzn. łapiemy od sąsiadow neostradę przez Wi-Fi póki co)
A poza tym jak mała zaczyna płakusiać, to słyszę tylko radę: pewnie jest głodna... daj jej cyca
Wg ojca (dziadka) to cyc powinna trzymać w buzi 24/dobę i najlepiej powinna przy nim usypiać , no i usłyszałam tekst że skoro się zdecydowałam na dziecko to trzeba się poświęcać - wrrrrrrrrrrr
, Nela zasnęła ok 22 wstała na cyca o 0:30, później o 4:30 i tu wielka kupa, ale nawet o dziwo zasnęła, spała do 6 no i teraz właśnie ja bujam ale nie ma ochoty spać;-)