Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiesz, tak od pierwszej dawki to nie, ale widać poprawę, bo katar z zielonkawego zmienił się w prawie przezroczysty:-) Dajesz rano i wieczorem po 1 kropelce do każdej dziurki max przez 5 dni.Poczytałam o tym katarkuwybaczcie, nie doczytałam wcześniej.. Fiołkowa, od razu zaczęły pomagać te kropelki? Dziewczyny, a ta maść majerankowa działa? Bezpieczna jest?

Dobrej niedzieli Wam zycze;-)Ogromnie wam gratuluję!Dbaj o was i bądź dobrej myśli.Na pewno wszystko się uda tym razem.dziekuje kochane ze o mnie pamietalyscieczekam na potweirdzenie nausg we wtoprek ide ale jeszcze pewnie nic nie bedzie widac dopiero pewnie za tydzien
we wtorek... teraz sie tylko boje z epo clo moze dojsc albo do straty wczesnej bo czytalam ze sie zdarzalo albo do ciazy pozamacicznej czego si ebardzo boje no ale moz enie bedzie zle juz duzo sie wycierpialam juz bym chciala normalnie zyc i przezyc narodziny swojego dziecka :0 swojej zimowej gwiazdeczki
jak bedzie dziewuszka to bedzie TOSIA od Antosia
bo po co jej zmieniac imie jak to antos tylko ze z pierozkiem wrocil a nie z siuskiem
![]()