Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Co lepsze to wczoraj chyba wszystkie możliwe miejsca przejrzeliśmy...złośliwość rzeczy martwych..Pewnie tam, gdzie się go najmniej spodziewasz;-)![]()
a nie chce mi się co chwilę do telewizora podchodzić.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Co lepsze to wczoraj chyba wszystkie możliwe miejsca przejrzeliśmy...złośliwość rzeczy martwych..Pewnie tam, gdzie się go najmniej spodziewasz;-)![]()
a nie chce mi się co chwilę do telewizora podchodzić.
nie byłam już 13 tygodni, jak będę miała dobre zdjęcia to wrzuce do zdjęć z usg

). No chyba że masz jakieś inne symptomy, typu miękka szyjka, rozwarcie. Bo wstawienie wcale nie oznacza ze za 3 tygodnie poród
. No ale lekarz na pewno doświadczony, to wie co mówi :-)

ja mam wizytke 4 lutego. Ciekawa jestem czy teraz bede przychodzic czesciej czy nadal co miesiac. Czyli oznaczaloby to, ze jeszcze jedna wizyta mi zostala.
tylko ze ja prawie zadnych badan nie mam porobionych... teraz musze zrobic tylko morfologie, mocz i hbs..![]()
Cześć Przyszle Mamuśki)
Mam pytanie czy Wy też macie takie problemy z zasypianiem?? Jak jak tylko się położę to zaczyna mnie wszytko boleć, jest mi nie wygodnie. A mój mąż się śmieje, że mam ADHD ;(