Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymaj się :* Jak będziesz miała potrzebę to pisz!Nie, nic nie mowila. Ale mam wrazenie, ze chce z wykladem poczekac do tego usg za tydzien. Dzieki Kochana za czas .
Jeśli serduszka nie ma w 6-7 tc to w 10 tc szans najmniejszych na pozytywny rozwój sytuacji już nie ma.A jesteś pewna dokładnej daty zapłodnienia? Czasem owulacja się przesuwa i trudno określić właściwy wiek ciąży. Natomiast wyniki z krwi są niepokojące. Niestety musisz uzbroić się w cierpliwość. Na bijące serce czeka się nawet do 10tc. Byłaś badana na usg? Co do progesteronu może potrzebne są silniejsze leki, ja z racji zapłodnienia in vitro miałam zastrzyki z progesteronu. Beta hcg przyrasta? W internecie znajdziesz kalkulatory przyrostów.
Jeśli tym razem się nie uda tutaj zawsze możesz znaleźć pomoc i pamiętaj, że znajdziesz siłę by walczyć dalej. Życzę Ci jednak, byś zobaczyła bijące serduszko.
A mam jeszcze jedno pytanie, co moze byc tego powodem? Czy to moj wiek? Mam 38lat, czy moze nieprawidlowa tarczyca? tsh wyszlo 4.94 przy normie 4.50.
Czy po prostu tak sie zdarza?
Tylko jesli jest się 100% pewnym co do wieku ciąży. Często jednak tej pewności nie ma stąd wyczekiwanie do 8-10tc.Jeśli serduszka nie ma w 6-7 tc to w 10 tc szans najmniejszych na pozytywny rozwój sytuacji już nie ma.