Justyna337
Fanka BB :)
niby niedużo ale jednak... i jeszcze wceśniej wstawałam bo mała siębudzi odkąd dostaje słoiki...
lecę spać bo boję się pobudki... dobranoc
lecę spać bo boję się pobudki... dobranocObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
lecę spać bo boję się pobudki... dobranoc
potem pranie, nastawienie chleba (pieke w wypiekaczu i chleba nie kupuje wcale-taki zdrowy:-)), potem uprzatniecie kuchni i zeszło sie do 1 w nocy.. A że nastawiłam chleb i skończy sie o 2:30 to już czekam
żebym ja tylko wiedziała kiedy dokłądnie urlop mieć bedziemy to bym zarezerwowała rejs na początek września- tak by było taniej...
Ae normalnie na pokład z Szymem wychodziłas? mieliście kabine dodatkowo?
raz na brzuchu, potem w poprzek leżała, a późnej jeszcze na drugim boku
nie wiedziałam że ona takie wygibasy umie robić. Co prawda na boczki się przechyla ale raczej z pozycji na plecach, chyba po raz pierwszy zmieniła sobie boczek ;-)
. Na szczęście jak coś marudziła przez sen to jak ją ułożyłam na boczku to spała od razu dalej ;-). Justyna chyba musimy taki okres naszych dziewczynek przetrzymać ;-). Na jedzenie Pati się już nie budzi, to teraz na przewroty
.
może zmęczenie dopiero przyjdzie. Mąż już pojechał do pracy. Dzisiaj sobie chyba wodę napuszczę w basen ;-) mamy taki spory, poleżeć można ;-). 3 lata temu kładłam na niego na wodę taki materacyk krokodyl i leżałam i się opalałam ;-)
chwila w wodzie chwila na materacu oj wtedy to dopiero opala
. Wczoraj normalnie pływałam w trochę większym basenie mojego kuzyna :-( oni maja z drabinką już ;-)
później walneła kupke wiec musiłam ja przebrac no i sen przeszedł wiec wstałam i siedze na forum a mała dewastuje mate:-) Mielismy dzis jechac nad wode ale pogoda jakas taka niewyraźna, niby zapowiadali słońce i 25 stopni a tu chmury i na razie ponizej 20. Zobace moze cos sie zmieni do południa, oby bo inaczej czeka mnie pisanie pracy magisterskiej a strasznie mi sie nie chce i kazdy pretekst by wyjsc z domu jest dobry
Agusia to taki automat gdzie się rąk nie brudziMadzik a ciasto na chleb robicie czy kupujecie? ;-) nie ma przy tym dużo sprzątania? ;-)
ja tylko nastawiam i sie miesza samo wszystko:-) dodajesz drożdże, mleko, mąke, cukier, sól, olej i się samo już dalej robi:-)Modroklejka ja mam taki ...Automat do chleba - NOWY -2 lata Gwarancji !! (701980404) - Aukcje internetowe Allegro On jest na chleb do 1300 gram(mi chodziło o duży, bo są i na 1000 gram)madzik-ja własnie mysle nad maszyna do pieczenia chleba...jaka ty masz? bo wiem ze sa takie co same wszystko robia-tzn wrzuca sie składniki, a one same wyrabiaja ciasto...czy cos zle mysle?

ja też od 7:30 nie śpię bo Oliwier sie dopiero po spaniu nocnym obudził, a poszłam spać o 3 ranoWitajcie
ja dzis niewyspana:-( bo Nadia obudziła sie przed 7 i kategorycznie po jedzeniu odmówiła dalszego spania![]()

spać, spac chce!!