magda19lenka
MTM
cześć dziewczynki
nie nadrabiam bo nie mam jak
właśnie piszę tomkowi wypowiedzenie z pracy z dniem jutrzejszym ..... :-( nasz "żywiciel rodziny" .... atmosfere mial taka ze za marne pieniadze nie ma co sie meczyc, teraz przez poltora miesiaca bedzie pracowal u nazeczonego mojej kuzynki a pozniej maja razem agencje reklamowa rozkrecac (tomek jest grafikiem). martwie sie co to bedzie i czy bedziemy mieli za co zyc ....:-
-(
niewiem kiedy wpadne na dluzej bo ostatnio rzadko bywam
Madzik gratuluje zabka;-)
nie nadrabiam bo nie mam jak
właśnie piszę tomkowi wypowiedzenie z pracy z dniem jutrzejszym ..... :-( nasz "żywiciel rodziny" .... atmosfere mial taka ze za marne pieniadze nie ma co sie meczyc, teraz przez poltora miesiaca bedzie pracowal u nazeczonego mojej kuzynki a pozniej maja razem agencje reklamowa rozkrecac (tomek jest grafikiem). martwie sie co to bedzie i czy bedziemy mieli za co zyc ....:-
niewiem kiedy wpadne na dluzej bo ostatnio rzadko bywam
Madzik gratuluje zabka;-)

niedawno wmucił całą miseczke kaszki ( tak jadł że nie nadążałam mu dawać bo już jęczał aż nie podobne to do niego chyba dziś miał lepszy dzień do jedzenia ) wykąpałam go i teraz grzecznie lula a ja mam czas na forum
mąż w pracy do 12 więc zobaczymy sie pewnie dopiero rano bo ja to ostatnio już o 22 dętka jestem ;-)
Staje na uszach żeby stracić na wadze i ni chole................. nic się nie rusza i z tego wszystkiego mam ochote na loda;-) ale jak zjem to będe mieć wyzuty sumienia taka to robota