reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

M*R* my tez w Tesco zbieramy punkty;-):-);-).
Wlasnie w ostatnim tygodniu nam przyszly kupony i jakies pieniadze na papierkach:-D:-D:-Dwiecie o co chodzi ze mamy Free

reklama
Kaczuszka- ucałuj synka! Będzie dobrze!
Avanti- powodzonka!
Lenka zjadła obiadek, popiła soczkiem i teraz sobie gada do zabawek w leżaczku:-) na spacerek pójedziemy dopiero po południu, bo teraz za gorąco.

czesc wam:-)
a ja od rana zla jakas jestem,@sie zbliza:wściekła/y:i przez te nakrzyczalam na swoje dziecko nie potrzebnie i mam teraz wyrzuty sumienia,bo nie powinnam byla to robic....czy wam tez tak sie zdarza czasem?
a u nas jeszcze zadnego zabka nie ma:-(
juz nie pamietam co ktora napisala wiec napisze ogolnie,
co do tych punktow w tesco,ja bywam tak zadko moze raz na miesiac,powod taki ze nic prawie nie kupie a place majatek i niewiem czy warto miec ta karte .co ona daje?ma jakis termin waznosci?
dlatego przewaznie wybieram lidl biedronka netto,
a od jakiegos czasu jak dawidek spi na brzuchu to spi praktycznie na kolanach z tylkiem wypietym na maksa,czy to normalne?bo troche to smiesznie wyglada:-D
avanti trzymam kciuki by w pracy bylo ok,a dzidzia napewno pod dobra opieka jest wiec pewnie nie masz co sie martwic:tak:

Aaaa i zapomniałam napisać że dostałam dziś @ i kolejny raz zupelnie nic mnie nie boli:-D, a wcześniej zawsze była masakra! Oby tak już zostało...

kaczuszka-bedzie dobrze, trzymajcie się!!!

MR- wow to Xavier zaraz będzie miał 4 zęby :-) to chyba jakiś rekord na forum :-D

marzenka21- nie przejmuj sie , każdemu mogą puścić nerwy, ja najbardziej wkurzam się jak Szymko pluje na wszystkich i wszystko podczas jedzenia, ale sie powstrzymuję od kometarzy ze wszyskich sił, tylko moja szczęka na tym cierpi, bo mocno ją zaciskam :tak:

avanti- powodzenia w pracy, jak dobrze ze ja zostaje w domu...

Gosia ja mam konto oszczędnościowe w millennium na swoim koncie i bez problemu mogę przełączać pomiędzy moim rachunkiem a tym drugim :tak: oprocentowanie roczne wynosi chyba 4%, kapitalizacja odsetek jest co miesiąc, np. na początku wpłaciłam tak na próbę tylko 19 zł i 12 groszy to miałam 7 groszy odsetek :-D. Nie wiem czy to jest dobre konto oszczędnościowe, przeglądałam tylko ofertę na koncie męża On ma konto w ING i tam jest 3,5 %. Ja mam konto studenckie więc być może na takim koncie też jest gorsze to konto oszczędnościowe.

Ja nie dawno wrocilam z masteczka,musialam isc na ta poczte:baffled:

M*r* moj tak sie darl non-stop prawie 3m jak mial kolki i jakos dalam rade to i Ty tez dasz;-).

kurde jest tak dziwna pogoda ze normalnie siedze i zasypiam!!

Caro gratulacje dla Dominika - dziś kończy 5 miesięcy
M*R* Twój mały kawaler szybko uzupełnia uzębienie :-D:tak:
Kaczuszka - trzymaj się, może lekarze w końcu zobaczą co jest małemu i będzie lepiej.

reklama
Do góry