reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

Przez ostatni tydzien 3 razy rzygnela, wczesniej sie jej nie zdarzalo:no: za kazdym razem po kaszce bebilon mleczno-pszennej. Myslalam ze to moze ze wzgledu na gluten ale dalam jej zwykla manna i nic nie bylo.... Wlasnie sie boje ze moze sobie w koncu cos uszkodzic przez to ulewanie, mial isc m wczoraj znia do lekarza ale auta nie mamy bo jest zepsute a caly dzien u nas strasznie wialo i sypal snieg i nie dal rady jechac wozkiem a to jest kawalek!

reklama
Gosia to zmien jej mleko!!!
A nie mozesz dawac Enfamilu? on powoduje taka jakby galaretke/zelik w brzuszku!!! Chociaz moj i tym wymiotowal ale jak go odbilam w polowie jedzenia to nie!!!
Wsadzilam go do lozeczka bo juz mam dosc a ten wyrzucil smoka i zaczyna wyc - maskra!!!
Az boje sie z nim isc na spacer bo moze plakac np.z glodu!!Nawet ze mna nie chcial jesc obiadu!!!

Eve mam prosbe,podeslij mi jeszcze raz e-booka bo mi nie doszedl,otwieram ten zalacznika ale tam nic nie ma!!!
Myslalam ze ja cos poknocilam i wczoraj prosilam m zeby on zobaczyl i pusto!!!

O mamo!!! na rękach:szok: spróbuja ja delikatnie odłożyć...może najpierw ją owiń cieplutko w kocyk i w tym kocyku spróbuj..
Jasiek też kiedys na rękach najlepiej spał, a odłożyno od razu się budził, ale już się jakos nauczył. Dziś spał 1,5godiny, wczoraj prawie 2.
Wogóle mu się zmienia spanie - kiedyś spał 3 razy po pół godziny, a teraz wytrzymuje bez spania do 12-13,ale śpi godzinę - dwie.

reklama
Do góry