M
modroklejka
Gość
nili-ja juz w ciazy 3 razy miałam pasemka robione! z tego co wiem farbowanie nie szkodzi-kiedys takie opinie krazyły-ale to głownie ze wgzledu na amoniak w farbach-teraz juz go w nich nie ma wiec nie ma i kłopotu

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Myfa chyba tez
wiec gratulacje.
no i jeszcze gwiazde musimy zrobic..
nili nie przejmuj sie ...ja mam tak jak ty ...a gotowac nie znowsze ...szczeze nienawidze....piec jeszcze jeszcze,,,ale z gotowaniem mam problemy zawsze....i tez ciagle zmeczona jestem ostatnioJestem pełna podziwu czytając Wasze wypowiedzi. Macie siły piec, gotować, sprzątać, zajmować się dziećmi i nadal buzuje w Was energia. Ja wyczekuję do 16-stej, kiedy wróci mąż i przekazuję Mu opiekę nad córeczką. Jestem już zmęczona i potrzebuję dychu.Albo mam słabą kondycję fizyczną , albo moja Księżniczka jest tak absorbująca)
no wezme cos i poczytam...choc nie bardzo mam co...mecze ostatnio haruki murakami ksiazke a wlasciwie chyba harukiego murakamiegotanu - nie przejmuj się! tak jak pisała Agusia - weź jakąś książkę do poczytania. Ja się ostatnio zaczytuję w krymianałach i sensacjach
:-)