Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Co do proszków to powiem wam ze polozna mowila zeby nie przyzwyczajac dziecka do proszkow jak Jelp czy Dzidziuś tylko prac od razu w normalnych bo szpitalne ciuszki posciel itd sa prane w zwyklych proszkach. ja niestety juz wypralam wszystko w Dzidziusiu i mam 3 opakowania jeszcze wiec je bede uzywac, ale szybko chyba postaram sie wprowadzic proszek dla doroslych. Zobaczymy jak maly zareaguje.
Co do pieluszek to rozmawialam z mamusiami i one kupowaly po 2-3 rodzaje z roznych firm bo na przyklad jedną małą uczulały huggies a inną pampersy. Ja na przykład uzywajac podpasek czy tamponow nie kupowalam OB tylko Belli i bylam bardzo zadowolona i tak podobnie zrobie z pieluchami. Mysle ze te Belli nie odbiegaja jakosciowo od Pampersow. Ale mogę sie mylic.
jakby proszki dziecięce nie były potrzebne to by ich nie produkowali, a substancje zawrte w dorosłych na dłuższą metę mogą uczulać albo podrażniać skórę dziecka!