• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marzec 2009

Termin na 9marca, ale ostatnio lekarz powiedział,że pod koniec lutego urodzę, bo sie dziecko nisko ułożyła i kazał mi leżeć.
Będę miała dziewczynke, imienia jeszcze nie wybrałam, ciężko mi się zdecydować, Była juz Zuzanna, Marcela, i Kornelia :)
Ps. Jeszcze dokładnie nie wiem jak tu sie poruszać, ale myśle, że szybko sie nauczę.

reklama
cześć marcówki :-)
a ja dzisiaj dla odmiany nic nie zrobiłam, bo mam mega lenia, boli mnie wszystko, macica mi się stawiała i twardniała, kiepski dzień ogólnie :-(
co do zakupów to u nas różnie - czasem jeździmy do marketów (po "chemię" głównie), czasem robię zakupy na osiedlowym bazarku i w pobliskich sklepach... ale kasa rzeczywiście ucieka "przez palce" :dry:
moja Mała uciska mnie czasem bardzo nisko - ułożona jest główką w dół i raczej już się nie odwróci, tak powiedział lekarz - może się kręcić wokół osi, co na pewno robi aż do bólu ;-)

Ostatnia edycja:
Ooo i znow nowa marcoweczka.
Witaj Merlin_kl!!!:-)

Ja zaraz sie klade,zjadlam kolacje potem pol grejfruta troszke orzeszkow a potem maz wyciagnal z lodowki truskawki w puszce i pyta sie czy bede jadla to stwierdzilam z etak ale z budyniem i ugotowalismy budyn karmelowy do tego truskawki i sok malinowy wlasnej roboty-PYCHOTA!!!!
Teraz sie ruszac nie moge:szok::szok::szok:

Dziewczyny strasznie mnie bolal brzuch w okolicach pepka,najbardziej z prawej strony i u gory i w tym czasie maly strasznie sie ruszal i brzuch mi sie tak twardy zrobil ze szok:szok:i teraz nie wiem co to bylo/???czy jakis mega skurcz czy przez to ze maly sie tak wiercil???!!!!

reklama
Ewelcia ja dzisiaj miałam podobnie pod wieczór, jak stałam to małej nóżki były u góry i mnie tak strasznie kopała a później cały czas brzuch był twardy. Jak leżałam to mała była tak na boku i już taki twardy brzusio nie był. Eh ale jak stałam lub siedziałam to koszmar, też się bałam że to jakiś skurcz może być.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry