Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I mieso czeka w kuchni na uduszenie... I do sklepu po chlebek by siętrzeba przejść... Ojojoj, ale mnie leń dopadł. 
No i podlozylismy pod przescieradlo kawał folii i teraz smiesznie szelesci
Pewnie się nie przyda (choc kto wie, moze mi wody odejdą w filmowym stylu
), ale juz raz zabrudzilam ten materac, jak niespodziewanie kiedys okres dostalam i nie chce znowu babrac się z jego praniem, to był wyczyn.
;-)KasiuLLka, a jakie to przedszkole? nie załamuj mnie... ja nie dam rady stać w kolejce po nocach :-(Hej Dziewczynki, ja tym razem z tak wczesnego rańca, dzień zaczęłam o 5.22, powód - zapisy do przedszkola, przedszkole czynne od 6.00 do 17.00 a kolejka była już ponoć o 2.00, więc kiedy zaszliśmy tam o 6.15, lista praktycznie była już zamknięta :-( tak mówiła dyrektorka, ale kiedy dowiedziała się, że Miki jest 2006 roku, to powiedziała, że wyjątkowo dopisze go do listy...bo to maluszek, ale gwarancji nam nie dała, wytłumaczyła nam, że to wszystko zależy od tego ilu rodziców podejmie decyzję o zerówce w szkole, a nie w przedszkolu.
To jest niepubliczna placówka więc nabór też jest ograniczony, bo mają małe grupy. Mikołaj jest na liście 34, i już jest rezerwowy...szok.![]()

hm i referat na temat kosmetyków napisałam na zakupowym...

chciałabym już wyjść z domku na krótki spacer ale córka jeszcze rano miała stan podgorączkowy to jeszcze odpada ;-)