Moje maleństwo
Mamusia Amelki
ja mam tak na wszelki wypadek ale z tego co wiem to tutaj w szpitalu daja podklady w gratisie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

.Brzuchal juz mam taki jak w 38 tygodniu z cora a teraz mam dopiero 34 tydz i pare dni .
...chyba bym go wzrokiem zabila 

Mniej mogę zjeść naraz,czasem zgaga się pojawia...A to 38 tydzien leci, więc to by było trochę dziwne, bo chyba powinien się obniżać
Wizytę mam 4 marca, zobaczymy, co wtedy lekarz powie. Ostatnio mi wróżył, że do terminu to spokojnie dociągnę
Dziwną miał minę, ale się zgodził

Już mam chyba z 10 filmików takich, że tylko brzuch nieruchomy na nich widac
Próbowałam czatować sama z kamerą, ale gdzie tam, zawsze mnie cwaniak przechytrzy
Wczoraj jak mi kopniaki w żebra i pęcherz zasuwał, to mówię, koniec tego, biorę kamerę, to się uspokoisz. No i podziałało, hehehe

dobre z ta kamerką 
czy już jechać czy nie? ale znów się boję czekać na ostatni moment