Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
(ale to fajnie brzmi, już nie mogę się doczekać...). Mąż śmieje się ze mnie, że chyba ciężarówką musi mnie odwieźć do porodu, bo chyba trochę przesadziłam z tymi rzeczami do szpitala - wiadomo: koszulki nocne, szlafrok (na wszelki wypadek jeden dość cienki, drugi trochę grubszy), trepki, ręczniki, skarpetki, majtki, podpaski, kosmetyki, suszarka do włosów, odciągacz pokarmu, i sama niewiem co ja tam jeszcze nawkładałam... A tu trzeba przecież coś wziąść dla dzidziusia. Chyba w najbliższym czasie muszę skoczyć jeszcze na zakupy i rozejrzeć się za jakąś większą torbą na to wszystko...
Dziewczyny moze moje pytanie wyda sie banalne ale jak sie jest na zwolnieniu jeszcze przed macierzyńskim to płaca normalnie pobory? bo o macierzynskim wiem juz wszystko ale jak ze zwolnieniem?
z racji nieznanego terminu bywam na forum lutówki i marcóweczki, jednak więcej czasu spędzam tutaj.. 29go grudnia mialam usg wykonane i powiedzial ze 27 luty.WitajcieWogole to nie wiem o co chodzi z tymi swiadczeniami rehabilitacyjnymi ale chyba te 182 dni mi tez niedlugo stukna.I co sie dalej z tym robi?lekarz cos musi wypisac i z kadr cos maja dac?Nie mam pojecia!I jakie sa profity?