anka26_x_07
Mama Laury :)
Nimitii Kochana nawet nie wiesz ja strasznie sie ciesze ze wkoncu moglas naieszyc sie bloga cisza, posprzatac... Co do pieluszki to moja Laura z nia spala do prawie 3 lat a Ethan tez uwielbia sie do czegos przytulac. Raczej podaje pieluche ale mam tez taka mila szmatke dla szieciaczkow. Mam nadzieje ze syrop na refluks pomoze i teraz bedziesz wypoczeta, usmiechnieta i szczesliwa mama i zona 
Betina ja wszedzie zabieram Ethana. Rano do przedszkola, potem na zakupy, do restauracji... Nie mam komu zostawiac wiec nie mam innego wyjscia. Jak byla moja mama to ona zostawala teraz nie ma komu.
Deizzi juz ci odpowiem oczko mu lzawi bo mu zawialo. Wiatru i slonca to chyba zadne dziecko nie lubi. Dlatego ja zawsze oslaniam. A jak nie wieje i mu nie swieci tez placze? Mojej siostry kumpela miala corke (ma) ktora lubiala byc w domu na dworze zawsza plakala
Oby to nie tyczylo was bo pamietam ze to byl dla niej koszmar
Basieniak moj od dawna jezdzi bez tej wkladki bo sie nie miesci
i podobnie jak u Ciebie rosniemy
Trytytka napewno mala urosla tylko oni nie umia mierzyc. U nas jak mierza to smiac mi sie chce, nieudolne kobiety. Moja polozna ma fajny metr i jak co to mi go mierzy. Niestety w poniedzialek bedzie ostatni raz:-(
Hurraaaa ja wkoncu dzis wiedzialam ze mam dziecko w domu
Ethan o 16 zaczal plakac i tak poplakiwal do 19.
Mielismy gosci i trojka dzieci troche krzyku robila wiec biedaczek nie mogl pospac jak zwykle bo co chilke jakies zabawki lecialy na podloge. Po kapieli i po butelce uspokoil sie. Maz wrocil i dziecko odczarowane
Teraz juz z tatusiem w lozku bo maz po podrozy wykonczony
Poza tym ogolnie jakies cuda sie dzieja bo zaczal mi pic po 100ml co 2h
Dzis spal od 22 do 6:30 -bez mleczka

Betina ja wszedzie zabieram Ethana. Rano do przedszkola, potem na zakupy, do restauracji... Nie mam komu zostawiac wiec nie mam innego wyjscia. Jak byla moja mama to ona zostawala teraz nie ma komu.
Deizzi juz ci odpowiem oczko mu lzawi bo mu zawialo. Wiatru i slonca to chyba zadne dziecko nie lubi. Dlatego ja zawsze oslaniam. A jak nie wieje i mu nie swieci tez placze? Mojej siostry kumpela miala corke (ma) ktora lubiala byc w domu na dworze zawsza plakala
Oby to nie tyczylo was bo pamietam ze to byl dla niej koszmarBasieniak moj od dawna jezdzi bez tej wkladki bo sie nie miesci
i podobnie jak u Ciebie rosniemy
Trytytka napewno mala urosla tylko oni nie umia mierzyc. U nas jak mierza to smiac mi sie chce, nieudolne kobiety. Moja polozna ma fajny metr i jak co to mi go mierzy. Niestety w poniedzialek bedzie ostatni raz:-(
Hurraaaa ja wkoncu dzis wiedzialam ze mam dziecko w domu

Ethan o 16 zaczal plakac i tak poplakiwal do 19.
Mielismy gosci i trojka dzieci troche krzyku robila wiec biedaczek nie mogl pospac jak zwykle bo co chilke jakies zabawki lecialy na podloge. Po kapieli i po butelce uspokoil sie. Maz wrocil i dziecko odczarowane
Teraz juz z tatusiem w lozku bo maz po podrozy wykonczony
Poza tym ogolnie jakies cuda sie dzieja bo zaczal mi pic po 100ml co 2h

Dzis spal od 22 do 6:30 -bez mleczka

pozdrawiamy:-)