reklama

Marzec 2013

Truskafffka u was z Rafałem a syn mojej siostry bal sie swojego chrzestnego :)) czyli naszego brata :)) pózniej mu przeszło.

DoPolski jadę na dwa tygodnie
Kania niestety, chętnie bym wpadła ale tym razem bede na Wielkopolsce.
Wracamy 6 bo 8 Laura idzie do szkoły.
Ponad to 28.12 przyjeżdżają do nas znajomi i w sumie nie bede nawet miała czasu gdziekolwiek sie wyrwać.
Oczywiście w Polsce bede z internetem wiec bede zaglądała ;)

Dzis Ethan spał do 10:40 i gdyby nie mój maz i jego hałas pewnie spał by dalej :)) za to w południe spał 40 minut zasnął o 20:30 bo mieliśmy gościa i jak to bywa był zabawiany;)
Jutro nie pospi bo z rana jadę za prezentem. Dzis przez to ze tam długo spał nigdzie nie pojechałam bo bym po Laure nie zdążyła :/ Oby jutro było inaczej

reklama
Morgen :)

Deizzi adresssss!!!!!

Ethan spi i ciekawe kiedy ma zamiar wstac
Chcialam jechac do sklepu a tu dupa synus ma dobry sen
Laura konczy o 11:30 wiec juz najwyzszy czas na zakupki
Jutro wyjazd a ja jeszcze w proszku.Wazne ze walizki sa w mieszkaniu :))
Zagladne pozniej

Hej :)
My w tym tygodniu spacerujemy i sprzątamy , bo święta za pasem i tak w kólko :) ale robię przerwy bo bym zwariowała:) na szczeście na chwilę obecną zostały mi już tylko szafaki , ukłądanie i przecieranie , tego najgorzej nie lubię:(
Deizzi paczka przygotowana, co prawda nie ma tego wiele , ale zawsze coś :) ja od zawsze lubiłąm pomagć i gdy mnie na ulicy zaczepiają o pomoc dla dzieci ,to staram się pomóc , przez co mam sprzeczki z mężem , bo on uważa ,że większość to oszuści , a ja pod tym względem jestem naiwna, cóż zrobić..
kania ja w tym roku odpoczywam od robienia jedzenia na święta moja mamuśka z teściową , tyle tego mają narobić,że kazały mi nie robić jedzonka:) jupi :) to fajnie,że do maja posiedzisz, ja niestety w marcu wracam , urlop zostwiam sobie na wakacje i przed świętami:)
anka ciesz się,że ,masz śpioszka, przynajmniej coś możesz zrobić w domu , a nawet odpocząć:) moja dopiero odkąd ma jedną drzemkę w dzień lepiej sypia w nocy, jest taka padnięta i śpi mocno:)

Ewciulek mój mąż ma takie samo zdanie... I jeszcze twierdzi że mam mało zajęć i mi się nudzi skoro biorę w tym udział... Ja lubie pomagać ale biorę pod uwagę przedewszystkim listy które są napisane przez kogoś innego a nie osobę potrzebującą np. sąsiadkę, koleżankę itd... wtedy jest to bardziej wiarygodne.

Anka szkoda, ale rozumiem:-) Ethan śpi tak długo od wczoraj? Moja właśnie kończy pierwszą drzemkę. Spokojnego i sprawnego pakowania i bezpiecznej podróży :-)
Deizzi dzięki :-)
Ewciulek ja mam zaległy urlop z tamtego roku i cały ten więc a nowy i tak zostanie.
Co do świąt, to ja zrobię ciastko (bez pieczenia) bo do tego się nie nadaję i sałatkę, oczywiście mamie pomagam w czasochłonnych potrawach. U Nas dziś taka zimnica że raczej na spacer nie wyjdziemy, bo głowę urywa.

jeszcze zagladam :)
u mnie wszyscy spia :D
Ja jeszcze piore i rano biore sie za pakowanie
Wszytskie zakupy juz gotowe wiec jutro pakowanie i sprzatanie
Prezenty kupione. Laura dostanie Intendo z gra Super Mario, moze sama skorzystam :) i akceosoiami a Ethan kubeczki do ukladania wiezy i ksiazeczke rymowanke z Fiskher Prica taka plastikowa z piosenkami, a do tego baczek.
Oby dzieci byly zadowolone.
Kaniu tak Ethan tak dlugo spi od nocy. On spioch po mamusi :)
Dezzi napiety plan ale gdybym miala chwile wolnego to napewno sie odezwe

hejka

wpadam na chwilę bo lecę piec ostatnią partię ciasteczek :)

jesteśmy po spotkaniu świątecznym w przedszkolu, dzieciaki potańczyły, pośpiewały, robiliśmy wspólnie aniołki i łańcuchy, słodkie co nieco, owoce i ... drobne prezenty dla dzieciaków..kolejny raz :-D

żałuję że nie wzięłam aparatu :dry:

Melka SUPER :-) zapatrzona w dzieciaki jak sroka, bardzo kontaktowa :-D wybawiła się na maksa i nawet i drzemce zapomniała, dopiero jak wróciliśmy do domu to jej się przypomniało. Więc śpi ;)
Mati dumny jak paw, wszystkim się chwalił swoją siostrzyczką :-)

potem wlecę na dłużej, pozdrawiam :)

hiehie szalejecie :p

ale rozumiem...przygotowania pełną parą pewnie :)

uffff...u nas pracowita sobota :p

ale efekty są :D Choinka pięknie stoi i cieszy nasze oczy, Mati okrzyknął ją najpiękniejszą choinką na świecie. nie będę się z nim kłócić:-D Melka oczy jak 5złotych i rozkminia co to i jak to się je:-D

jeszcze prasowanie sobie dziś zaplanowałam...nie ma co, ja to sobie umiem zrobić dobrze:eek::rofl2::-D

także chwila byczenia, może kawkę sobie strzelę.. i do deski marsz!

reklama
Hej kochane :)
U nas choinka już stoi ubrana , dzisiaj dokonam ostatniego sprzatania przed świętami i byczenie w gronie rodzinnym :)
Musze chyba mojej Nikoli pępowinę odsciąc, bo pieronica jak poszłam się wczoraj zdrzemnąć, to ciągle wołała "mama" z płaczem , zabardzo do mnie przyzwyczajona, bo całymi dniami siedzę z nią ja, nawet jak mąż wraca z pracy to też jestem w zasięgu jej wzroku,albo mnie słyszy ....mąż już to wcześniej zauważył ,że jak mnie nie widzi i nie słyszy to szuka po całym domu......umie się ładnie bawić , zająć sobą.......u mojej mamy jak jest to nie ma tego problemu , bo tam pełno ludzi.....problem zapewne tkwi w tym, że mąż jest wobec niej dużo surowszy niż ja......ale damy radę, może lepiej to zrobi małej jak w marcu wrócę do pracy......
truskafffka ja ostatnio miałam lenia co do roboty w domu , ale mimo wszystko robiłąm , męża zaangażowałam w "brudną robotę" i zostały nam tylko przeciernie mebli i podłogi , czyli coś co robię codziennie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry