reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2013

pisze z telefonu i nie mam badania ze soba. z tego co pamietam pechwrzyk 10,5 mm a zarodek 5-costam sprawdze jeszcze to potwierdze

jednak trochę inne te wymiary ;) stronę dalej opisałam poprawne

Ostatnia edycja:
reklama
Truskaffka no właśnie ja jeszcze jestem na etapie pieluch, bo dopiero teraz ją uczymy sikania na nocnik, nocne wstawanie też mam często wiec z rytmu nie wyszłam ;-)
Kinajaka super wieści, gratulacje.
Aniulkas nie przemęczaj się i spróbuj tą kapustę.
Daga odpoczywaj, wiem że to męczące ale warto :-)
Królowa Dramatu super, b. się cieszę :-) Gratuluję.
Za jutrzejsze wizyty też b. mocno zaciskam z rana kciuki.
Corazon i u Ciebie w końcu pojawi się fasolinka z bijącym serduszkiem :-)

Ja również gratuluje dobrych wiadomości.Ja jeszcze chwilkę muszę poczekać bo wizyta dopiero w środę a usg nie wiem kiedy:-(
marysia_85 ja też jutro pracuje, zresztą jak w każdą sobotę. A tak w ogóle to jesteśmy w tym samym dniu ciąży;-)

reklama
Do góry