reklama

Marzec 2013

reklama
Szczebiotka hehe nie nie dzięki za zaproszenie:-D

co do wczesnego wstawania i pracy, są plusy i minusy, jak wcześniej jesteście w pracy to wcześniej kończycie..a ja kwitnę w pracy do 17

Truskafffka masz racje ja już się przyzwyczaiłam do wczesnego wstawania, za to kończe prace o 14:30, omijam przez to troche korki w Gdańsku i o 14:50 najpóźniej o 15 jestem już w domu:)

Betina mi tez w badaniach wyszło że nie chorowałam na toxo i moja lekarka dziś mu powiedziała że mam uważać na koty, psy i dzieci w przedszkolu:) a mój starszak chodzi do żłobka i czy to znaczy że na niego też mam uważać;). Trzeba przestrzegac higieny i nie ma co panikować:)

Kiniusia ja bym jakąś pizze zjadła:) ale z drugiej strony coś mi nie dobrze:)

Madzia czyli zdrowy rozsądek po prostu.. Dobrze ze kota nie mam a niewiele brakowalo ;)

Dostalam właśnie kolejne wyniki badań. Wszystko poki co wyglada ok oprócz teg ze mam leukocyty w moczu.. Zobaczymy o co kaman na wizycie pewnie dopiero..

Moja kuzynka, która jest weterynarzem twierdzi, że toxo prędzej zarazić się można z surowego/niedosmażonego mięsa, jajek, niemytych warzyw/owoców niż od domowego czworonoga.
Betina co do leukocytów wczoraj mi lekarz mówił, że świadczą o stanie zapalnym, ale to nic groźnego dostaniesz pewnie jakieś tabletki na stan zapalny dróg moczowych czy pęcherza.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry