Kiniusia Gratuluje 13 mm brzdaca i bijacego serduszka, &&&&&& by infekcja szybko poszla precz...
musi Ci byc bardzo ciezko bez Zuzi:-(
Martuska tez tak mam, ze jak cos ugotuje, to jesc mi sie tego juz nie chce,ale smaczkow nie mam zadnych,wrecz przeciwnie mam awersje do wszystkiego ;-)
kociatko ojj piekny piekny widok :-) fakt, kiedys kobiety rodzily, bez znieczulen, cesarek itp itd ale ile dzieci i kobiet umieralo:-( a teraz naszczescie wiele maluszkow mozna uratowac, mam tez. A co do poronien, to mysle,ze tak jak bezplodnosc to jest "choroba" cywilzacyjna, placimy tak za roznego typu eksperymenty w tajnych laboratoriach (bo nie uwierze,ze cuda typu ptasia grypa, itp, a potem nagle pojawijaca sie cud szczepionka to zbieg okolicznosci),zanieczyszczenia srodowiska, itp itd
truskaffka byle do drugiego trymestru ;-)moze jednak skusisz sie na kisiel heheh noca:-)
Szczebiotka jak tam w nowym domu?zaaklimatyowaliscie sie juz?szczepkowi sie podoba?co do zakazu palenia to go rozumiem i popieram, u mnie tez nikt nie zapali w domu, chocby mroz silny trzymal, bo ani moi rodzice nie pala, ani ja i maz, poza tym nie pozwole by ktos trul mi dzieci...
Ella &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& by tym razem wszystko bylo ok
aniulkas &&&&&&&&&&&&&&& za wizyte rzeczywiscie piekny prezent na urodziny meza ;-)
a co do mdlosci i wymiotow a plci, to raczej nie od tego zalezy, w poprzednich ciazach wymiotywalam dalej niz widzialam, praktycznie 3 miesiace, a livik i nadii na 100% sa dziewczynkami ;-)
kiniusia skad ja to znam ;-)ogorki, kapusta, woda z nich, ja to w ciazy z livka nawet jakies zabunkrowane buraczki ktore lezaly i mocy urzedowej nabieraly zjadlam ... ahh te przesady ;-)
heledorka super, ze wakacje sie udaly :-) wiesz ciezko nie ciezko, dasz rade :-) bedziesz jeszcze lepiej zorganizowana niz przy 1 malcu :-)
krolowa udanego wypoczynku :-)
Kania tobie rowniez milego urlopu :-)
anka dobrze, ze sie odezwalas, bo myslalam co tam u ciebie, udanego pobytu we Francji :-)
aniulkas ja w ciazy robilam pasemka pare razy i dzieci mam zdrowe ;-)moja Nadia ma takie jedno pasemko jasne po prostu wlosy nie maja pigmentu, smiac mi sie chcialo jak mi babcia z tekstem wyjechala, ze to dlatego, ze w ciazy wlosy rozjasnialam ;-)moje babcie sa udane ;-)