Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też nie mam większych objawów . Tylko nieraz te bóle (ale to raczej dla mnie negatywny objaw), i bolące piersi. Ani wyczulenia na zapachy, ani mdłości. Generalnie czuję się dobrze, teraz już z sennością lepiej , bo nie sypiam całymi dniami. Zobaczysz maluszka całego i zdrowego a może rączką pomacha
A później nam tu ładnie wszystko opiszesz i wstawisz fotkę byśmy mogły pobeczeć z rozczulenia nad małą kochaną istotką :-)
. Teraz zaczęły sie problemy. Wcześniej rano kawka do tego papieros i po 5 minutach WC zaliczone w 2 minuty. Teraz kawki nie pijam, papierosów nie palę zaczęły się problemy. Przez to miałam też boleści jelitowe w brzuchu. Jak byłam u doktorowej powiedziała mi , że poleca czopki na zaparcia dla kobiet w ciąży. Działanie po 15 minutach. Koszt około 22 zł. Nazwa Eva/qu . Jeszcze nie kupiłam. Ale pomyślałam , że kupię sobie musli, takie z ziarnami itd i będę jadła z mlekiem. No i tak robię , codziennie na śniadanie musli z mlekiem (ale ciepłym bo zimnego nie lubię). No i jak zaczęłam to stosować wróciło mi moje trawienie. Czyli codziennie rano po śniadaniu albo i przed WC - 2 minuty i po sprawie. Wdęć nie mam, chyba , że najem się gruszek bo to teraz taki sezon 
) ale wciąż pamiętam stres przed wejściem na egzamin (w zasadzie wszystkie były ustne), myślę, że ten stres przed każdą wizytą u lekarza też na długo zapamiętam...