Królowa_Dramatu
Fanka BB :)
Gratulacje, Dziewczyny!!! Też bym chciała już bardzo poczuć malucha
)))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
A ja miałam w tym tygodniu takie dziwne coś, ale tylko może z 4-5 razy w ciągu całego tygodnia. Takie jakby muśnięcie od środka, delikatne i krótkie. Dziwne uczucie , bo to na pewno nie burczenie w brzuchu
a wszyscy mówią (łącznie z lekarzami) , że najwcześniej to w 15 tygodniu można poczuć ruchy i na pewno nie przy pierwszej ciąży. Może lubię być wyjątkowa
ale mam wrażenie, że to początki wyczuwania ruchów małej kruszynki 

A jem tak samo. Do końca 13-go tygodnia przytyłam w ciąży 1,7kg . A przez tydzień przytyłam kolejne 1,1 kg.
raczej rosnę
Wczoraj na rynku kupiłam sobie takie spodnie ala dresowe , by mi było wygodnie chodzić , bo już mnie zwykłe dresówki domowe zaczęły upijać. Jak skończę 15-ty tydzień zrobię zdjęcie brzuchola i wrzucę do wątku brzuchatego :-)

ale w spodnie już nie wchodzę, znaczy są na styk w biodrach.Dziewczyny ale Wam zazdroszczę, że już czujecie swoje maluszkiJa jeszcze pewnie poczekam... Nawet się zastanawiałam kiedyś jak to się dzieje, że maluchy mają po 7 cm i ich nie czuć
Co do wagi to pomijając brzuszek (troszkę już urósł) to cała się jakoś zaokrągliłam - na wadze +7kilo:| na pewno większość to jednak kwestia nie palenia, zawsze przy próbach rzucania waga szła do góry, ale tyle![]()